Ryssland mot Danmark. o2.5 goals?

Danmark har haft rena oturen turneringen igenom. Först mot Finland där man var det bättre laget och strax innan halvtid kollapsade Eriksen och ni alla känner nog till den händelsen. I andra gjorde Finland ett mål, sedan fick Danmark en straff som man missade och förlorade matchen.

Matchen därpå var man dominanta och spelade en otrolig fotboll mot Belgien och tog dessutom en tidig ledning. Hade chansen att utöka ledningen, vid ett tillfällen dessutom. Sedan kom Kevin De Bruyne in i halvtid och vände på steken lite på egen hand. Danmark föll igen.

Nu med en match kvar att spela så har Danmark inte längre någon större chans att avancera. Det är väl i så fall om man vinner med stora siffror och försöker ta sig in via tredjeplatsen, som bästa trea. Men vet inte ens om det kommer räcka eller hur många nationer som går vidare med enbart tre poäng, och ska Danmark lyckas så behöver man samtidigt en stark målskillnad och i nuläget ligger man på -2.

Med andra ord kan detta vara Danmarks sista EM-match som dessutom spelas på hemmaplan och jag är säker på att man oavsett avancemang eller inte kommer spela fullt ut och försöka vinna & ge publiken något extra och framförallt för Eriksens skull.

Ryssland klarar sig med oavgjort. 
Fyra poäng ska nämligen räcka. Dock tror jag inte att ryssarna kommer kunna försvara sig igenom den här matchen. Danmark kommer få in ett mål, Ryssland kommer behöva blotta defensiven & anfalla förr eller senare.

Vi har ett kanonodds (2.00)på att matchen slutar på över 2.5 mål. Hade själv haft denna 20 punkter lägre. (1.80)

Över 2.5 mål @ 2.00 Unibet

Över 2.75 mål @ 2.25 Pinnacle
Över 3 mål @ 2.65 Pinnacle

Spel läggs i mina spel. Samtliga flat insats. 1 unit.

// Pentti Palomaa