Stephen Curry er kun to 3-poengere fra å passere Ray Allen i flest satte 3-poengere i NBA’s historie. Han setter nesten garantert rekord i denne TV-sendte kampen. Mitt spill blir dog på laget hans, Golden State Warriors. De har et vanvittig overtak på Knicks i MSG. Faktisk har de vunnet 8 strake kamper i New York og 10 av siste 11.

I tillegg er Golden State NBA’s beste lag denne sesongen med 22-5. Knicks er utenfor både playoff og playin-turneringen per nå med skuffende 12-15. Dessuten er det ikke bare H2H de sliter hjemme mot Golden State. Denne sesongen har de så langt 5-9 foran egne supportere. De er rett og slett langt unna sitt beste og fjorårets nivå per nå. I tillegg er de litt shorthanded til denne kampen der det er verdt å nevne at deres nest mestscorende, RJ Barrett er ute.

Det blir back-to-back for Golden State sin del, men det pleier de å takle strålende. De vant knepent 102-100 borte mot Indiana i går natt etter en helt forferdelig uttelling til dem å være. Jeg er sterkt i tvil om de presterer to slike kamper etter hverandre. Det var selvsagt også en styrke å vinne på en veldig dårlig dag. Jeg mener, hvor ofte setter Wiggins 0/3 fra distanse og Poole 1/4? I tillegg hadde både Porter jr og Lee 0/2 og Curry 5/15. Totalt 8/30 og 27% fra beyond the arc. Det skjer ikke to kamper på rad, ferdig snakka! 🙂

-4 er ikke en avskrekkende linje, så jeg forsøker meg på den og satser på at Knicks sin dårlige form fortsetter litt til.

Stigis