• Spillestopp:17.10.2020 16:00
  • Odds:3.00
  • Innsats:1
  • Selskap:Betsson

Blackburn spilte 0-0 sist mot Cardiff hjemme, men er egentlig et målfarlig lag, slo Derby 4-0 borte og Wycombe med 5-0 hjemme før dette, i tilegg til 2-3 tap borte mot Bournemouth, og hadde flust av målrike kamper preseason og på slutten av forgie sesong. På skadelisten finner vi fortsatt Dack (midtbane), Travis (midtbane) og Rankin-Costello (midtbane), men ingen av disse skadene er helt nye, kanskje bortsett fra sistnevnte som sto over sin første kamp sist. 11 mål på de første 4 kampene er bra av offensive Blackburn som har scoret mål i begge omganger i 3 av 4 kamper, altså bare 0-0 kampen sist mot Cardiff man ikke har klart det.

Nottingham Forest sliter kraftig, har kvittet seg med noen av sine beste spillere denne sesongen og har fått inn noen nye, men laget ser ikke samspilte ut og laget står med 7 strake tap om vi regner med slutten av forgie sesong, i tilegg til 11 kamper på rad uten seier. Bachirou (midtbane) er skadet, men det har han vært hele sesongen. Nottingham med 4 tap av 4 mulige så langt denne sesongen, men minuset får være at jeg ser på Forest som et ganske defensivt lag og selv om de har 2 baklengsmål i 3 av 4 kamper denne sesongen, har alle målene til motstanderen kommet i en og samme omgang.

Med Blackburn på motsatt banehalvdel prøves denne, men føler meg langt ifra trygg og kaster ut kun 1 unit.