• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:National Leauge
  • Kamp / utøvere:Chesterfield – Dagenham & Redbridge
  • Tips/ utfall:Dagenham & Redbridge
  • Spillestopp:22.05.2021 16:00
  • Odds før kurtasje:3.25
  • Kurtasje %:2
  • Odds etter kurtasje:3.21
  • Innsats:1
  • Selskap:Andre/Other

 

To runder før slutt så er det veldig åpent om hvilken to lag som rykker opp fra National leauge til football league, det vil si league two.
Lag som vinner National leauge rykker opp, mens lagene på plassene 2 til 7 kjemper om den siste opprykkplassen gjennom play off spill.
I National leauge er det først kvartfinale. Lag på 4 plass møter på sin hjemmebane laget som ender på 7 plass.
Lag på 5 plass spiller hjemme mot laget på 6 plass.
Kun et møte, ikke hjemme og borte kamp (slik var det i fjor)
Vinneren av disse to kampene går videre til det som kalles playoff semifinale, igjen kun en kamp, hvor lagne som ligger på 2 og 3 plass på slutt tabellen spiller hjemme mot lagene som vant kvartfinalen.
Vinneren av disse to kampene møtes i play off finalen, som spilles på Wembely.
Hele 12 lag har mulighet til å rykke opp når det gjenstår to runder + noen få men viktig utsatte kamper førskommende tirsdag.
Det betyr at vi faktisk kan ende opp med  Sutton United som leder National leauge to runder før slutt og Solihull Moors på 12 plass i en play off finale eller semifinale. Sutton United som har 81 poeng og Solihull Moors på 57 poeng.
Om det er riktig i et seriespill at det ikke er de 46 kampene som er avgjørende men en enkelt kamp i et play off kan man diskutere. Det skaper en utrulig spenning og masse spende kamper. Slik sett så er det med å hold live i ellers mange kamper som hadde vært beydingsløse,
Nå er nesten alle kamper av betydning og hadde det vært nedrykk, så hadde så å si alle kamper vært spende. National League North og South divisjone er nullstilt og kanselert, så derfor rykker ingen lag ned denne sesongen fra National leauge.

Dagenham & Redbridge F.C er et resultat av flere klubber som ble slått sammen og ble etablert 1992. På tross av det har klubben spilt på nivå tre, leauge one, før de rykket ut av football leauge i 2016, etter å ha spilt i leauge two og one fra 2007 til 2016.

 

Dagenham & Redbridge F.C har hatt en veldig fin sesongavslutning og møter to av lagene som ligger over dem på tabellen Chesterfield og Wrexham. Må vinne begge kamper, men er likevel avhengig av mange andre resultater for at man skal rykke fra sin 11 plass og opp blant de 7 første på slutt tabellen. Veldig bra form på dette laget, så en seier i dag synes jeg ikke er helt umulig med tanke på formkurven til disse to lagene.

 

Chesterfield FC husker jeg best fra deres to kamper mot Stockport, første kampen som de vant, men på bruk av spiller som ikke kun spille i FA-cupen for Chesterfield, så mætte de ut i en omkamp de tapte.

 

Chesterfield FC er et lag som på slutten av sesongen som leverer resultater som er meget bra med to 4-1 seiere over Kings Lynn og Woking, men med 3 seiere, 3 uavgjorte og 4 tap på de 10 siste kampene sier noe var variable de har vært.

 

I tillegg så har tapene i de siste kommet mot Torquay, Hartleppol United, Halifaxtown og Bromley. Lag som de nå kjemper mot når det gjelder opprykk.

 

Møter Halifax Town borte neste helg, men selv seier her så kan Eastligh passere dem på tabellen og da er de utenfor topp 7 hvis lagene over på tabellen gjør jobben sin.

 

Mangager Daryl McMahon håper hans Dagenham & Redbridge kan øke deres ubeseirede kamper til ni når de møter Chesterfield på Technique Stadium i ettermiddag. Det er det mange av de andre lagene i toppen som også håper på og jeg legger pengene min Dagenham & Redbridge.

 

Plass Lag Kamper Måldiff Poeng
1. Sutton United 40 35 81
         
2. Torquay 40 29 78
3. Stockport 40 36 73
         
4. Hartlepool United 40 22 73
5. Notts County 40 19 67
6. Wrexham 40 19 64
7. Chesterfield 40 15 63
         
8. Bromley 40 8 63
9. Eastleigh 39 10 62
10. Halifax Town 40 9 62
11. Dagenham & Redbridge 40 6 59
12. Solihull Moors 39 5 57

Kamper igjen forde som er med i kampen om play off plass
    Runde 45 Utsatte Runde 46
5. Notts County Weymouth (H)   Bromley (B)
6. Wrexham King’s Lynn (H)   Dagenham & Redbridge (B)
7. Chesterfield Dagenham & Redbridge (H)   Halifax Town (B)
                           
8. Bromley Aldershot(B)   Notts County (H)
9. Eastleigh Boorham wood (H) Altrincham (B) Solihull Moors (B)
10. Halifax Town Maidenhead United (B)   Chesterfield(H)
11. Dagenham & Redbridge Chesterfield (B)   Wrexham (H)
12. Solihull Moors Wealdstone (B) King’s Lynn (B) Eastleigh (H)