Charlotte Hornets slo Indiana Pacers 123-122 helt i starten av sesongen. Per nå mener jeg imidlertid at Charlotte er hakket vassere enn sin motstander. Man veit egentlig aldri hvilken utgave man får av det Indiana-laget, men formen er mildt sagt elendig nå.

Indiana har tapt sine to seneste kamper. Først 84-92 borte for Knicks og så 89-97 borte mot svake Pistons. To strake kamper med under 90 poeng er rett og slett forferdelig. Nå følger altså ny bortekamp mot Charlotte som har vunnet 4 strake kamper – de 3 siste på hjemmebane. Ikke minst har de 3 sterke seire i de 3 hjemmekampene. Først slo de Knicks med 8 poeng, deretter NBA’s beste lag Golden State med 4 poeng (Golden State sitt andre tap for sesongen), og nå sist med 10 poeng mot et sterkt Washington-lag.

Charlotte har 5-2 hjemme og altså 3 strake, mens Indiana har svake 2-8 borte.

Indiana har en veldig god femmer, så merkelig at de skal underprestere sånn. Man venter liksom på at det skal løsne, men per nå går jeg lett i mot dem.

Her backer jeg rett og slett laget i best form, laget som har hjemmebane og laget som allerede har slått Indiana denne sesongen.

Stigis