Casper Ruud vant komfortabelt 3-0 mot Ramos Vinolas i 1.runde. Med det ble han historisk som første nordmann til å avansere fra 1.runde i Wimbledon. Jeg tror han perser på ny og tar seg til minst 3.runde med seier mot Humbert.

Jeg spådde en veldig lys fremtid for franskmannen for et par år siden, men så har det meste gått i stampe for ham. Rett og slett trist å se motgangen han har opplevd i lange tider nå.

Humbert har f.eks 8-23 siste 31 kamper og fyker ut allerede i 1.runde i turnering etter turnering. Han er nå fremme i 2.runde mot Casper, men måtte virkelig grave dypt for å vinne sin første kamp. 3-2 i sett mot Etcheverry var ikke akkurat til å hoppe i taket av. En argentiner som knapt har satt sine bein på gress før…

Casper fikk noen verdifulle oppvarmingskamper i forkant av Wimbledon og han spilte seg godt i gang mot Ramos i 1.runde. Som så mange ganger før i år er serven hans nå et solid våpen. Jeg mener det er et perfekt tidspunkt å møte Humbert på og holder faktisk Casper som relativt klar favoritt.