• Sport:Fotball
  • Land:Italia
  • Liga:Serie A
  • Kamp / utøvere:Cagliari – Torino
  • Tips/ utfall:Över 5,5 Kort
  • Spillestopp:19.02.2021 20:45
  • Odds:2.00
  • Innsats:1
  • Selskap:Bet365

Daniele Orsato, som sägs vara en av de allra bästa fotbollsdomarna i Italien, har fått äran att döma en stenhård kamp mellan Cagliari och Torino i den italienska Serie A. Mötet handlar om överlevnad för båda gängen eftersom Cagliari ligger på den sista nedflyttningsplatsen och har två poäng upp till Torino, som ligger precis ovanför nedflyttningszonen. Det väntas bli ett helt öppet möte. Själv förväntar jag mig ett kortregn.

Formen är under all kritik hos båda lagen. Cagliari är utan seger i sina 15 senaste matcher medan Torino inte har tagit någon trepoängare i sina 7 senaste matcher. Båda lagen skriker efter en seger och med detta klättra upp något i tabellen ur bottenträsket.

Det ironiska är att klubbpresidenten Tommaso Giulini nyligen insisterade på att styrelsen i Cagliari hade förtroende för tränaren Eusebio Di Francesco och gav honom ett nytt kontrakt för att ge honom ännu mer styrka, soliditet och visa honom hur mycket de tror på honom. Nu sitter han väldigt lös och riskerar att få sparken om resultaten fortsätter att gå illa. Italiensk media menar att Di Francesco måste ta en seger här för att behålla sitt tränarjobb.

Detta kommer inte att bli enkelt då Torino är tuffa och svåra att besegra. Torino har krigat till sig fem raka kryssmatcher i ligan där samtliga spelare ger järnet och slåss för laget. Efter urusla resultat har Torino bytt tränare till Davide Nicola, som har gjort laget svåra att bryta ner. Hela laget har tuffat till sig och spelar en hårdare fotboll i syfte att stoppa sina motståndare, i synnerhet vid omställningar och kontringar.

Vare sig Cagliari eller Torino är vanligtvis lag som drar på sig väldigt många kort. Fast i detta möte kan det mycket väl bli så, med tanke på vad som står på spel. Att matchen dessutom döms av Daniele Orsato, som snittar 5.88 gula kort samt 0.25 röda kort per Serie A match, gör att jag känner mig trygg i att vi får se en massa kort i matchen. Jag tippar på minst 6 kort i matchen.

OBS! Ett rött kort räknas som 2 kort till antal.

Cagliaris möjliga startuppställning:
Cragno; Walukiewicz, Godin, Rugani; Zappa, Nandez, Marin, Asamoah; Nainggolan, Pedro; Simeone.

Torinos möjliga startuppställning:
Sirigu; Izzo, Nkoulou, Bremer; Singo, Lukic, Mandragora, Rincon, Ansaldi; Zaza, Belotti.