• Sport:Fotball
 • Land:England
 • Liga:League One
 • Kamp / utøvere:Burton – Wigan
 • Tilleggsinfo:Asian handikap +0.5
 • Tips/ utfall:Wigan
 • Spillestopp:29.12.2020 19:30
 • Odds før kurtasje:1.86
 • Kurtasje %:2
 • Odds etter kurtasje:1.84
 • Innsats:1
 • Selskap:Andre/Other

 

Bookmaker Betfair.

Det er vel ikke en klubb jeg hadde mer vondt av i fjor en Wigan Athletic som rykket ned fra Championship med poengtrekk på 12 poeng og hvor alle resultater gikk mot dem i de siste serieomgangene.

 

Er dessverre som med mange andre klubber som dukker opp fra intet og gjør det bra i Premier league. Wigan fikk en 10 plass som beste prestasjon i 2010 og gjorde det meget bra i cupene, Fa-cup vinner og tapende League cup finalist. The golden days er over for denne gangen for Wigan og det lukter dessverre nedrykk igjen for denne klubben.

 

Møter en annen klubb i kveld som også sliter etter nedrykk fra Championship for et par sesonger siden. Spilte mot de store klubbene i området Aston Villa, Wolverhampton og Birmingham. Du må være fra Burton for å forstå hvor usannsynlig det var at den lille klubben utenfor Birmingham skulle spille på nivå 2. Jeg har en bekjent som giftet seg med en fra Burton og flyttet ditt og fortalte hvordan de fulgte med på Burton når de rykket opp til Championship i 2016-17 sesongen og spilte i Championship i to år. Her er også det golden days over, når gjelder å overleve.

 

Wigan Athletic har vist brukbare resultater, men det er noe merkelig resultater som tapet mot Choreley i Fa-cup andre runde. Nå fikk Wigan utvist en spiller når de ledet 2-0 og kampen gikk til ekstra omganger. I tillegg så står 5-0 tapet for Rochdale ut som en av de svakeste kampene denne sesongen. Bortsett fra det så har desember vært en veldig bra månedene for Wigan med poeng i nesten alle kamper, men blant annet borte seier over Sunderland.

 

Wigan er for salgs og man håper at Felipe Moreno, en spanjol som også eier fotballklubben Leganes, vil bli godkjent som ny eier.

 

For Burton så peker formpilen nedover. Etter tre uavgjorte kamper, så ble den famøse kampen mot Ipswich tapt med 2-1, hvor begge klubber fikk straff av FA etter at de ble håndgemeng blant spilleren på slutten av kampen. Tapte deretter 3-1 for Doncaster hjemme og deretter så gikk man på en smellkaramell i sine siste kamp mot Lincoln City på bortebane med et 5-1 tap.

 

Overraskende få kamper mellom disse to lagene før dagens oppgjør med tanke på at de begge har spilt i skyggens daler i den engelske fotball pyramiden i så mange år. Det skiller kun 3 poeng mellom disse lagene hvor Burton kun har sanket 13 poeng på 20 kamper, mens Wigan ligger på plassen over med 16 poeng på 19 kamper. Det er de to bunnlagene i League one.

 

Wigan har tatt fire poeng på sine to siste bortekamper, mens Burton har tapt tre og vunnet en og spilt en uavgjort på sine fem siste hjemmekamper.

 

Spiller en asian handikap hvor Wigan leder 0.5 før kampen starter.

Wigan +0.5
 
 

 
100.00 kr innsats gir:
 
If Wigan draw or win

 kr      186,00
If Burton win
-kr     100,00