Buddy Hield har vært en liten åpenbaring i sine 4 kamper for Philly så langt. Embiid er nå bekreftet ute til, minst, starten av april og det er mildt sagt KRISE for Philly. De hentet inn Buddy fra Indiana og han har max usage så langt med pluss/minus 40 min.

Han er først og fremst en 3-poeng skytter og uttellingen har vært uvanlig god i disse kampene, men usage’n og antallet avslutninger er såpass at poeng-linjen fortsatt er for lav slik jeg ser det. Jeg sper også på med assists da han har veldig mange potensielle assists i rollen sin. Linjen der er f.eks 4,5 og så langt har han 6-6-8 og 10 assists i de 4 kampene.

PA-linjen er satt til 21,5, og det er en linje han kan nå på poeng alene om han har dagen og kampen ikke ender med blowout ene eller andre veien. De spiller hjemme mot Knicks som selv er preget av skader på sentrale spillere, så jeg tror denne blir ganske competitive.

Hield har følgende stats i sine 4 kamper for Philly så langt (poeng/assists);

20-6 (26)

23-6 (29)

24-8 (32)

22-10 (32)

Langt over i alle kampene, så jeg håper han innfrir selv etter 1 ukes All Star-pause 🙂

Knicks er veldig gode defensivt, men uten Anunoby håper jeg de sipper opp litt. Hvis Buddy ikke blir iskald tidlig, kommer han til å få sine avslutninger og da er denne linjen overkommelig.