Bryne klar favoritt!

Interessant kamp fra Obos-ligaen til søndag. Velger å være tidlig ute da jeg tror oddsen vil synke på Bryne.

Bryne har hjemmekamp mot Åsane og man får i skrivende stund 1.70 på hjemmeseier hos Frumzi. I mine øyne er Bryne SOLEKLAR favoritt og jeg synes oddsen er for høy – selv om man snakker om Obos-ligaen som normalt sett er synonymt med bingo.

Bryne ble før sesongen tippet på kvalikplass av de fleste eksperter, ikke minst av oss i OddsNet. De ligger nettopp på kvalplass etter at 11 kamper er spilt. De har 6-0-5 og svinger veldig, men på hjemmebane er de knallsterke med 5-0-1.

Bryne sin gressmatte er også en fryktet bane å komme til. De fleste spiller på kunstgress i de øverste divisjonene i Norge, men Bryne har altså naturgress. De var også sterke på egen bane i fjor, så absolutt ingen tilfeldighet.

Nå møter de dessuten svake Åsane som har slitt det meste av sesongen. De tok riktignok en viktig seier sist hjemme mot Sandnes Ulf, men også de sliter blytungt i bunnen av tabellen. Bryne borte blir noe helt annet.

Før seieren mot Sandnes tapte Åsane 1-4 borte mot Aalesund og før det igjen 1-5 hjemme mot VIF. Før det igjen ble det tap 1-2 borte mot Mjøndalen, så selv om de vant sist blir de STOR underdog borte mot Bryne.

Nå skal Åsane spille borte mot Egersund i morgen, onsdag. Det blir spennende å se hvordan de kommer ut av den kampen. Så jeg anbefaler selvsagt å få med seg resultatet i den kampen. Skulle de vinne borte der og ta sin andre strake er det klart man må vurdere, men uansett utfall i den mener jeg at hjemmesterke Bryne blir soleklar favoritt og vinner mot Åsane de fleste dager i uken 🙂