Når man snakker om Brooklyn Nets tenker man først og fremst på superstjerner som Kevin Durant og Kyrie Irving. Eller Ben Simmons bare han kommer i gang igjen, Seth Curry, LaMarcus Aldridge m.fl., men min player-prop herfra blir på en helt annen herremann, nemlig Bruce Brown. Han er en av starterne og ligger som regel på 30+ min. Ofte går noen spillere litt under radaren og Brown er en slik en.

Sjekk linjen hans for poeng/rebounds i nattens kamp. Den er satt til 15,5, noe jeg finner meget interessant.

I de 6 siste kampene har han denne rekken;

22-22-20-16-25-22

Han er altså over i 6 strake kamper og i 5 av dem er han klart over.

Både Durant og Irving er tilgjengelig i denne, og selv om Brown først og fremst er en starter grunnet sine defensive kvaliteter kan han absolutt bidra også offensivt. I den anledning er også poeng-linjen aktuell. Linjen er 9,5, og i de siste kampene har han 15-15-14-9-21-16 (16 i forrige kamp). Klart over også denne linjen i 5 av de 6 siste.

Jeg mener bestemt de har bommet litt på linjene her. Jada, jeg skjønner at Durant/Irving vil stå for det meste offensivt, men det er også disse to motstanderen kommer til å konsentrere seg mest om. Det er selvsagt et pluss for en spiller som Brown.

Jeg velger PR-varianten her. Før eller siden ryker han, men 6 strake over denne linjen og 5 av dem klart over kan ikke bety annet enn spill for min del.