Brann er allerede klare for opprykk til Eliteserien neste år, og skal feire opprykket når de tar imot Grorud på Brann stadion i kveld.

Det er ventet rundt 15 000 mennesker til festen, noe som vil være det klart høyeste tilskuertallet i norsk fotball på veldig lang tid.

Men selv om opprykket er sikret kan Brann i teorien enda «kun» havne på andreplass på tabellen. Den teoretiske muligheten forsvinner om de vinner dagens kamp mot Grorud.

Det var faktisk Grorud som sørget for at Brann sikret opprykket forrige mandag, ved å snu kampen og vinne 2-1 hjemme mot Ranheim, lagets første ligaseier for sesongen.

Grorud har kun teoretiske muligheter til å sikre seg en sikker plass på tabellen denne sesongen, og skal ikke ha en sjanse her på bortebane mot et feststemt Brann-lag.

Det er vanskelig å finne noe spillbar odds til kampen, da Brann er såpass klare favoritter, men jeg tar en sjanse og spiller på Finne som siste målscorer.

Aune Heggebø kommer til å starte kampen, men Finne kommer alltid innpå i den andre omgangen, og ender veldig ofte opp med å score som innbytter, blant annet i to av de siste tre kampene.

En kvikk og frisk Finne mot et Grorud-forsvar som har fått kjørt seg i over en time, det lukter mål, og oddsen er fin på 3.45.