• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:League One
  • Kamp / utøvere:Blackpool – Plymouth
  • Tilleggsinfo:Asian Handicap -1
  • Tips/ utfall:Blackpool
  • Spillestopp:27.03.2021 16:00
  • Odds:2.25
  • Innsats:1
  • Selskap:Bet365

 

Blackpool mot Plymouth i league one. Blackpool er med i kampen om en playoff plass og hvis man rader opp med seiere i resten av sesongen er en direkte opprykksplass ikke helt utenkelig. Møter Plymouth som har spilt 37 kamper og ligger delvis i ingenmannsland og har samlet veldig lite poeng i de siste kampene. Blir nok en ny sesong i league one.

 

Blackpool har vunnet Fa-cupen i en av de mer berømte FA-cup finalene og blitt nr 2 i øverste divisjon. Har vært i en lang periode eid av Oyston familien som man kan si har kastet en skygge over Blackpool, men som man ble kvitt for godt på eiersiden i 2019.

 

Blackpool ligger på 6 plass med 56 poeng og Blackpool er et av lagene som har flest kamper igjen denne sesongen, har i motsetning til Hull som leder serien med 69 poeng på 37 kamper, kun spilt 34 kamper.

 

Blackpool var ute i det såkalte Fylde Coast derby mot Fleetwood Town, en kamp som endte 0-0 på Bloomfield Road, en kamp som Blackpool burde ha vunnet etter spillets gang. Stoppet deretter seiersrekka til Burton med en uavgjort hjemme på Bloomfield Road, deretter har det blitt to strake seiere mot Oxford U og Peterborough.

Plymouth Argyle skal på langtur når de drar for å møte Blackpool på Bloomfield Road. Et Blackpool som ikke har tapt på 10 kamper

 

Det er fordel for Plymouth at The Seasiders har en haug med skader til denne kampen: James Husband, Marvin Ekpiteta, Kevin Stewart, Matty Virtue, Keshi Anderson, CJ Hamilton and Gary Madine mens Dan Ballard er tatt ut på landslaget til Nord Irland.

 

Skadelisten til Argyle er mye kortere George Cooper og Gary Sawyer, mens Jerome Opoku er utstengt på grunn av 10 gule kort.

 

Plymouth vant en viktig seier mot et av series dårligste lag Bristol Rovers. Plymouth Argyle hadde sin første sesong i football league i 1920-21 i divisjon 3 south og ble nummer 11, men så i det neste seks sesongene endte Plymouth Argyle endte laget på samme plass på tabellen nummer to (runners-up), for å bli nummer 3 sesongen etterpå.

 

Legger pengene mine på Blackpool i denne kampen.

Asian Handicap -1

Laget ditt vinner med to mål eller mer = Vinn
Laget ditt vinner med ett mål = Pengene tilbake
Laget ditt taper = Tap
Kampen ender uavgjort = Tap
  Blackpool wins Draws Plymouth wins
League 21 15 15
FA Cup 0 0 2
Total 21 15 17