• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:League One
  • Kamp / utøvere:Blackpool – Burton Albion
  • Tips/ utfall:Burton Albion
  • Spillestopp:16.03.2021 20:00
  • Odds:4.15
  • Innsats:1
  • Selskap:Unibet

 

På 11 serie-kamper så har Burton Albion tatt 27 poeng, på de forgående 11 seriekampene tok Burton Albion kun seks poeng. Før og etter Jimmy Floyd Hasselbaink er svaret og en spillerstall som gikk gjennom store forandringer på noen dager i januar.

 

Burton ligger litt i ingenmannsland på tabellen med sine 40 poeng og det er nå hele 9 poeng ned til Rochdale på nedrykksplass. Rundt 50 poeng må man stort sett ha for å ikke rykke ned og Burton ligger veldig godt an til å klare dette nå.

 

I de de 11 siste kampene har de to tap og det mot to av de bedre lagene i denne divisjonen Ipswich og Sunderland og møter på tirsdag på bortebanen igjen et lag som er et av de bedre i denne divisjonen – Blackpool.

 

Blackpool har vunnet Fa-cupen i en av de mer berømte FA-cup finalene og blitt nr 2 i øverste divisjon. Har vært i en lang periode eid av Oyston familien som man kan si har kastet en skygge over Blackpool, men som man ble kvitt for godt på eiersiden i 2019.

 

Blackpool ligger på 12 plass med 49 poeng og har kun 5 poeng opp til Ipswich på playoff. Blackpool er det laget som har flest kamper igjen denne sesongen, har i motsetning til Hull som leder serien med 68 poeng på 36 kamper, kun spilt 31 kamper.

Blackpool var ute i det såkalte Fylde Coast derby mot Fleetwood Town, en kamp som endte 0-0 på Bloomfield Road, en kamp som Blackpool burde ha vunnet etter spillets gang.

 

 Blackpool blir en hard nøtt å knekke selv for formsterke Burton, men det er interessant å se at Blackpool hjemme har spilt tre uavgjorte kamper på i sine siste kamper og to av dem er mot AFC Wimbledon og Crewe Alexandra. De to lagene som er de to siste Burton har spilt mot og begge kamper på bortebane og begge to er vunnet.

 

Bookmakerne forsetter å kaste høy oddsene etter Burton toget som tøffer av gårde oppover leauge one tabellen og jeg putter pengene min på Burton i kampen mot Blackpool og kamper som kommer, for dette laget har med all tydelighet vist at det er et bedre lag enn tabellposisjonen indiker.

 

Interessant å se at Betsson(NordicBet) ikke har odds på denne kampen, veldig merkelig