• Sport:Fotball
  • Land:Tyskland
  • Liga:1. Bundesliga
  • Kamp / utøvere:Werder Bremen – Borussia Dortmund
  • Tips/ utfall:Haaland scorer 2+
  • Spillestopp:22.02.2020 15:30
  • Odds:4.20
  • Innsats:4
  • Selskap:Unibet

 

Innsats refunderes om Erling Braut Haaland ikke starter kampen.

Synes det er vanskelig å komme utenom Haaland igjen, spesielt når oddsen er noenlunde grei sammenlignet med andre bookies. Bet365 har 2,62 og Betsson har 3,20. Oddsen på at Haaland skal score mål i kampen er helt nede på 1,58 hos Unibet, mens andre ligger enda lavere. Oddsen på over 3,5 mål i kampen ligger på rundt 1,80, det indikerer at vi kan forvente noen mål i kampen.

Borussia Dortmund skal spille returoppgjøret mot PSG, men det er ikke i kommende uke, dermed kan de denne helgen fortsatt konsentrere seg om ligaspillet hvor man i aller høyeste grad henger med om gullet, ligger på 3. plass, men det er bare 4 poeng opp til Bayern München og ingen andre lag har scoret flere mål enn Borussia Dortmund, 63 scoringer på 22 kamper er mye.

Formen til Haaland er det lite å si på, 8 mål på 5 kamper i Bundesligaen, her har han scoret 5 mål på 3 hjemmekamper, og i de fleste kampene har han fått begrenset med spilletid. Haaland scoret 3 mål borte mot Augsburg og 2 mål hjemme mot Køln, begge som innbytter. Mot Union Berlin fikk han starte kampen og scoret ytterligere 2 mål. Borte mot Leverkusen fikk han starte igjen, men scoret ikke, han var dog tilbake i siste hjemmekamp i ligaen mot Eintracht Frankfurt hvor han scoret ett mål. Også scoret han naturligvis 2 mål hjemme mot PSG i Champions League denne uken.

Werder Bremen ligger nest sist og har flest baklengsmål av alle, men har vist seg å være en hard nøtt å knekke for gjestene, Dortmund tapte her 2-3 i cupen nylig og man har ikke slått Werder på de siste 4 innbyrdes. Vi kommer uansett ikke unna at lørdagens verter står med 1-0-8 på de siste 9 ligakampene og at man har drøssevis med baklengsmål.

Siden dette spillet gir innsatsen tilbake om Haaland ikke starter, er ikke det noe minus for spillet, da ville jeg heller vært bekymret for det motsatte, at han starter, men blir tatt av relativt tidlig slik at han ikke rekker å score begge målene, noe som kan skje om de leder komfortabelt og skal spare noe krutt til kampene fremover, men isåfall ville nok ikke det skjedd før godt ute i 2. omgang og nesten bare om de leder komfortabelt. Er mest spent på om han starter i det hele tatt siden han er ung og bør matches deretter, men ingen risiko å sette spillet nå da den kan gå ned, har vært lavere Odds på Haaland andre kamper denne sesongen.