• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:Championship
  • Kamp / utøvere:Birmingham – Derby
  • Tips/ utfall:Birmingham
  • Spillestopp:22.07.2020 20:30
  • Odds:2.50
  • Innsats:1
  • Selskap:Unibet

 

Det kan være at Birmingham City med tap i dag kan havne under nedrykksstreken, det forutsetter at Luton (Blackburn hjemme) og Charlton (Leeds borte) vinner sine kamper. Likevel så er Birmingham sannsynligvis klar for Championship neste år også, fordi Wigan trekkes med all sannsynlighet 12 poeng. Dette fordi Wigan er satt under administrasjon, klar ikke å betale sine kreditorer. Selv med seier i dag til Wigan mot Fulham så vil det kun skille 11 poeng ned til Birmingham.

 

Birmingham sin formrad er bare sorgen, med cup-kamper så har de nå spilt 14 kamper på rad uten å vinne, vi må tilbake til 11 februar for å finne sist sier borte mot Barnsley.

 

Møter et Derby lag som igjen ikke klar opprykket. Hadde fem nøkkelkamper mot fem av lagene som ligger topp seks og tok kun 1 poeng. Etter å ha tapt mot Leeds, WBA, Brentford og Cardiff pluss uavgjort mot Nottingham F. så er opprykks håpet begravd igjen denne sesongen.

 

Derby laget har ingenting å spille for og er plagget av skader – Krystian Bielik, Andre Wisdom, Duane Holmes, Jack Marriott og Tom Lawrence som ble skadet i den siste kampen mot Leeds er alle ute av laget.

 

Birmingham har et problem og det er Wigan. Wigan kan maksimalt få 49 poeng hvis de trekkes 12 poeng, selv om Wigan vinner mot Fulham i kveld, det er et poeng mindre enn Birmingham sine 50 poeng. Det betyr at Birmingham ikke ryker ned, men og det er et stort MEN, fordi Wigan har anket dommen så er det ingen som vet om Wigan trekkes 12 poeng. Det er fryktelig trist at avgjørelsen om hvem som ryker ned ikke taes ved kampslutt i kveld.

 

Super talentet Judd Bellingham spiller sin siste kamp for Birmingham før han går til Borussia Dortmund. Det største talentet jeg har sett sier Steve Spooner som er manager for Birmingham City.

 

Jeg tror dette er kampen som Birmingham vinner, vi ville ikke bli reddet fordi en annen klubb trekkes poeng, vi vil spille i Championship fordi vi ikke er blant de tre nederste på tabellen. Et Derby lag som er plagget av skadde møter et Birmingham-lag som har alt å spille for.