Belinda Bencic ser ut til å ha prikket inn høstformen. Hun vant nylig OL og har klart å følge opp i etterkant. Hun slo for øvrig nettopp Pegula i OL (63 63). Det trenger selvsagt ikke ha så mye å si, men gir likevel en viss indikasjon på styrkeforholdet. I OL veit man, akkurat som i en Slam, at motivasjonen og fokuset er 100%.

64 64 mot Rus og 63 61 mot Trevisan så langt for Bencic denne uka. To svake motstandere og selvsagt ikke i nærheten av Pegula. Det blir derfor viktig for Bencic å nullstille. Dette blir en helt annen kamp og utfordring.

Pegula er på hjemmebane og har sterke 25-9 på hardcourt i år. Hu har slått flere toppspillere i år. Hun slår veldig harde grunnslag, fra begge sider. Rett og slett en veldig offensiv spiller.

Bencic er en mer taktisk klok spiller som liker å dra ut vekslingene. Som liker å holde lengde, noe som blir ekstremt viktig mot Pegula som tar ballen tidlig så fort det lar seg gjøre.

Det er så små marginer at dagsform trolig vil avgjøre en så, på papiret, jevn batalje. Jeg liker dog å backe Bencic nå. OL-gullet ga enormt med selvtillit og tro på egne ferdigheter igjen. Det at hun slo nettopp Pegula på veien mot gullet, ser jeg også på som en fordel. En liten mental edge i forkant det.

1,75 er ganske korrekt satt odds. Prøver meg likevel på 3 små units.

Stigis