Belgia med knallåpning

Belgia er STORFAVORITT i denne matchen. De møter et slovakisk lag jeg er noe usikker på. En del gode resultater, men mot de beste nasjonene faller de ofte gjennom. To tap for Portugal i kvaliken, men de kom seg videre som nr.2 i en eller svak gruppe.

De tapte 0-2 hjemme mot Østerrike i treningskamp i mars. Spilte 1-1 borte mot Norge etter sen utligning og uten å imponere Altså, jeg sliter med å se hvordan de får med seg noe herfra. Ikke minst slipper de VELDIG OFTE inn mål i første omgang, gjerne tidlig, av kampene sine. Er de ikke påskrudd fra start her blir de garantert straffet mot et Belgia-lag som oser av offensiv klasse.

Egenntlig rart at Belgia ikke har fått til mer i mesterskap de siste 10ish årene. Som vanlig er de også denne gangen en solid outsider og jeg tror de får en knallstart med 3 poeng mot Slovakia. Jeg håper de går knallhardt til verks og er super aggressive fra start. Mot en defensiv som ofte halter veldig bør de kunne få en tidlig ledelse.

Belgia har så mye offensiv firepower at de trolig kjører kampen fra start. De har mye fart, gode bevegelser og et unikum i De Bruyne som når som helst kan slå den avgjørende gjennombruddspasningen. Lukaku på topp er en fysisk maskin som er en mare å forsvare seg mot.

Jeg prøver meg på et spill der de både leder til pause og vinner til slutt.

Belgia har stjernene, mens Slovakia lyser middelmådighet i de fleste faser av spillet. Skal Belgia ha noe å fare med i mesterskapet skal og bør de vinne denne åpningskampen greit. Kun 1,48 for ren seier som jo sier litt om favorittstempelet, men tror man at de også leder ved pause får man 2.08 i odds.