Sacramento Kings banket til med 2-o ledelse etter at de vant begge hjemmekampene mot regjerende mester Golden State Warriors. Kamp 3 og 4 ble imidlertid spilt på sistnevntes hjemmebane, og vips har vi 2-2 i kamper.

Golden State har stinket på utebane hele sesongen, så jeg tror denne serien fortsatt er vidåpen. Med evnt 3-2 Sacramento, kan dette bli enormt press på Stephen Curry og co.

En spiller som må tre frem for King er D’Aaron Fox. Han har allerede scoret 38 poeng i både kamp 1 og 4, men han bidrar på flere fronter. Fox har også henholdsvis 14, 18 og 14 rebounds/assists i kamp 2,3 og 4. Det jeg synes blir interessant med det er linjen som er satt til 10,5 R/A. Kings har igjen fordelen av publikum i ryggen, og Fox blir garantert sentral – forhåpentligvis på mer enn bare scoringsfronten. Fox var for øvrig også over linjen på 10,5 i 2/3 grunnseriekamper mot Golden State denne sesongen. Det blir totalt 5/7 kamper, og med alt som står på spill synes jeg linjen gir god verdi for at han klarer det nok en gang.