• Sport:Fotball
  • Land:Internasjonal
  • Liga:UEFA Champions League
  • Kamp / utøvere:Atalanta – Real Madrid
  • Tips/ utfall:RM mål i 1:a halvlek
  • Spillestopp:24.02.2021 21:00
  • Odds:2.00
  • Innsats:1
  • Selskap:Bet365

Det utlovas målgaranti när Atalanta och Real Madrid går ut på en fotbollsplan. Detsamma gäller när lagen ställs mot varandra, i den första åttondelsfinalen i Champions League, där Atalanta ses som favoriter till att vinna hemmamötet. Det kan mycket väl inträffa, då Real Madrid dras med en massa skador. Däremot är Real Madrid alltid farliga i denna turnering och när de ställs mot ett offensivt lag brukar de trivas bra.

Det är fortsatt full-fart-framåt som gäller i Atalanta, som spottar in mål i den italienska Serie A. Totalt har det blivit 53 mål på 23 matcher och det är bara ettan Inter som har gjort fler mål. Fast målen har kommit på bekostnad av att laget har spelat sjukt offensivt och gått till attack med en massa spelare. Detta har lett till att Atalanta har släppt in 31 mål på vägen. Senast mot Napoli släppte de in två mål och nyligen innan dess tre mål mot Torino och lika många mot Lazio.

Det går fortsatt bra för Real Madrid i den spanska La Liga, där de parkerar på en andra plats i tabellen. Real Madrid har nätat i sina åtta senaste matcher, i alla tävlingar. Trots att Eden Hazard har varit skadad och nu också Karim Benzema så finns det goda kvalitéer i truppen, speciellt bland mittfältarna som kan fylla på i målstatistiken.

Atalanta får återigen klara sig utan högerbacken Hans Hateboer. I Real Madrid är det en stor skadelista på Karim Benzema, Eden Hazard, Rodrygo, Sergio Ramos, Marcelo, Eder Militao, Daniel Carvajal och Federico Valverde. Ändå finns det goda ersättare, kanske inte för Ramos och Carvajal, men på anfallspositionerna, där Asensio, Diaz och Vinicius är löpstarka och kommer att bjudas på stora ytor att laborera med.

Real Madrid har gjort mål i den första halvleken i tre av deras fyra senaste matcher. Managern Zidane har tidigare gått ut och sagt att laget storsatsar på att ta en tidig ledning för att sedan kunna kontrollera matcher. Jag vill tro att denna taktik gäller i detta svåra bortamötet och tippar på att Real Madrid återigen gör minst ett mål innan halvtidspausen.

Atalantas möjliga startuppställning:
Gollini; Toloi, Djimsiti, Palomino; Maehle, De Roon, Freuler, Gosens; Ilicic; Zapata, Muriel.

Real Madrids möjliga startuppställning:
Courtois; Vazquez, Varane, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Diaz, Vinicius.