Én uke etter 0-3-tapet på Emirates tar Glimt imot Arsenal hjemme på eget kunstgress i Bodø.

De regjerende norske mesterne ble rundspilt den første omgangen sist uke, men hang mer med etter pause. Men det var aldri noen tvil om hvor de tre poengene kom til å ende.

Jeg forventer å se mer av den Glimt-utgaven vi så i andre omgang på Emirates, men dette Arsenal-laget, som vant 3-2 over Liverpool i helgen, er klart bedre enn Glimt.

Gjestene stiller nok litt b-preget også denne gang, og jeg tror Glimt har større sjanser til å true et noe urutinert Arsenal-forsvar hjemme på eget kunstgress.

At Glimt klarer å putte et mål ser jeg ikke på som usannsynlig, men jeg tror Arsenal vinner også denne kampen greit.

Begge lag scorer + Arsenal-seier gir fine 2.80 i odds hos Unibet.