Årjäng travbane ligger i Värmland du sköna. Yr melder om litt regn over Värmland frem til kl 16:00, men opphold før løpene tar til og det skal ikke komme så mye regn og mest sannsynlig har det ikke noe betydning for baneforholdene.

 

Årjäng travbane er en 1000 m bane og oppløpet er på 205 m og ingen siste indre.

 

Rosinen i pølsa i dag er Årjäng Stora Sprinterlopp. Seks av de syv siste Årjäng Stora Sprinterlopp har blitt vunnet på tider under 1.10.0, kun Delicious har vært over 1.10 i sin seier i 2015, mens Propulsion som vant på 1.09.2 i 2018 har rekorden. Steinlager der den siste hesten som vant dette løpet to år på rad 2004 og 2005. Uza Josselyn vant i fjor og har avsluttet sin karriere.

 

Godt over 30 millioner ekstra i 7 potten i dag.

 

V75-1

Tethest

4 Aperfectdream er strøket. Voltestart og favoritt er 3 Strong Pepper markert på 47%. Jeg tror at Strong Pepper kan sitte i tet her.

 

Skrellhest
Her blir alle hester skrellhester når Strong Pepper er så stor favoritt. En kjempe skrell er 12 Dominic Wibb som jeg synes er glemt i dette løpet. Kun markert på 3% av bongene. Adrian Kolgijni kusker og han er ingen H.P. Tholfsen i sin kjørestil. Sporet trekker ned. Strong Pepper er en mulig banker eller så må jeg ha flere med på tipsraden.

 

V75-2

Tethest
Feilfritt så er Livi Opal H.M. tet hesten fra start.

 

Skrellhest

Ny stor favoritt er Karamill Hill som står på 40 m tillegg i dag. To hester er strøket på 20 m tillegg (5 Orlando og 11 Ies Elisabet. Det hjelper i forhold til trafikk problemer. Flere mulige skrellhester i dette løpet, men jeg prøver kun å plukke ut en i hvert løp. I dette løpet faller jeg ned på 3 Ti Amo Face (3%). Fikk en lang vei frem i tredje spor i sitt siste løp. Bandasjen løsnet på et av beina vet ikke om det var noe hesten merket, at hun tråkket på det, men uansett en bra avslutting. Åpner Adielsson med to strake seiere innenfor V75 spillet?

 

V75-3

Tethest

Tror faktisk at når vi passer den første 500 m at Fort Knox har tatt teten og sitter der til mållinjen er passert.

 

Skrellhest
Stayerløp og 12 Ike Schrmer hadde jeg hatt stor tro på i dette løpet, men spor og det siste løpet trekker ned. Problemet med favoritten Fort Knox at han galopper for mye og er ikke til å stole på. 11 Vagabond Bi har samme far som Ike Schrmer Varenne. Hest som har gått mye stayerløp og radet opp med trippelplasser. Kan være med i toppen her og er kun markert på 5% av bongene i dag.

 

V75-4

Tethest
Mest sannsynlig at strekhesten Trö Hera tar tet og sitter der til en av de to damene kommer i full fart.

 

Skrellhest
Vanskelig å finne en skrellhest, for det er vanskelig å se for seg at både Åsrud Vilja og Ulsrud Tea skal ha en dårlig dag. Blir nok helst 1 Trö Hera (3%) med tanke på at hun står 20 m foran og har vært bra i sine siste løp, er den som er den mest sannsynlige skrellhesten i løpet.

 

V75-5

Tethest

Flere startraske hester, men 1 Slippery Runway er rask fra start og har kortest vei til svingen.

 

Skrellhest
Synes det er spende med 6 R.K.Queen (1.7%) som har blitt strøket fra et par løp og fikk seg en gjennomkjøring sist gang ut. Vant 5 av 9 løp i fjor. Totalt bort glemt i spillet.

 

V75-6

Tethest
Mulig at 3 Island Life sitter i tet her, men det er mange om beina her.

 

Skrellhest
Når 3 Island Life er kun spilt på 7% av bongene og hvis det blir tet i dette løpet, så kan det være at Island Life kan være med å kjempe om seieren i dette løpet. Riktig favoritt i Zap di Girifalco men 56% i spillet, det synes jeg er mye. Mye bra hester i dette løpet.

 

V75-7

Tethest
Mest sannsynlig at 1 Stepping Spaceboy tar tet i dette Årjäng Stora Sprinterlopp.

 

Skrellhest
9 Milliondollarrhyme mener jeg er feltes beste hest, men har ikke vært opp mot sitt beste denne sesongen, pauset litt og det kan være det som skal til, men har samtidig gått tøffe løp. Har vært en dyr hest å krysse av for i år og det kan bli dyrt å ikke krysse av for Milliondollarrhyme i Årjäng Stora Sprinterlopp. Milliondollarrhyme som er krysset av på 9.2% og får en fin rygg fra spor ni i dette løpet.