Jeg synes Andy Murray fortsatt får litt for mye backing kun pga navnet sitt. Faktum er jo at han taper langt flere kamper enn han vinner, og han veit vel ikke selv om han fortsetter karrieren etter Wimbledon. Trolig er det i hvert fall hans siste år på touren om ikke resultatene snur drastisk fremover.

Han møtte nettopp Etcheverry senest i Australian Open i år og ble blåst av banen med 03 (46 26 26). Etcheverry slo også Murray indoor i fjor høst (2-1 i sett), mens Murray vant 2-1 i mars i fjor.

Murray er 1,58 favoritt mot Etcheverry sine 2,40. Det frister med et spill på sistnevnte, men Murray var positiv mot Berrettini i går og Etcheverry kommer rett fra grustennis i sør-amerika. Jeg er noe usikker på hvordan den overgangen takles sånn direkte siden han kommer rett inn i 2.runde, mens Murray har fordelen av kampen mot Berrettini.

Jeg lander i stedet på et hc-spill på Etcheverry. Valget står mellom +3,5 games til 1,60 eller +2,5 games til 1,90. Jeg tar sjansen på +2,5 for å få best odds.

Murray er fortsatt litt mye opp og ned i kampene og Etcheverry banket han altså i Australian Open. Jeg tror det blir meget jevnt denne gangen, og forhåpentligvis klarer argentineren i det minste å dekke handicappet 🙂

Spillestopp er satt til 21:30 i kveld, men det regner mye i Miami og det er meldt mye regn hele natten, så trolig blir kampen flyttet til i morgen kveld.