Andreescu 2-0

Ligner litt klasseforskjell mellom Andreescu og Cristian. Da er det først underlaget jeg tenker på. Cristian rett og slett suger på gresset og ballen stusser altfor fort for henne.

Kun 2 seire har det bliltt på gress for Cristian og den ene kom nylig mot en nobody i Bad Homburg. Ei tysk jente som faktisk fyller 16 år i dag og som ennå ikke er topp 900 på rankingen.

Det var for øvrig en kvalkamp og i 1.runde ble Cristian blåst av banen med 36 16 for Navarro.

Andreescu på sin side er en langt mer merittert spiller på underlaget. Hun fikk dessuten en fin-fin gjennomgjøring med finale i ‘s-Hertogenbosch nylig (tapte en jevn finale mot Samsonova). Hun spilte vel også en jevn 3-setter mot Jabeur i 3.runde i Wimbledon i fjor. Jabeur 2x finalist i Wimbledon!!!

Andreescu mest kjent fra sine mange langvarige skader, noe som er ekstremt synd. Toppnivået er jo fantastisk og mange husker kanskje at hu vant US Open for en del år tilbake.

Turneringen i ‘s-Hertogenbosch vitnet om at noe er på gang igjen. En så uelegant gresspiller som Cristian bør ikke by på noen som helst problemer, så 2-0 forsøkes.