Jeg postet nettopp et tips på Bruce Brown, og jeg følger opp med et tilsvarende poengspill på Andre Drummond. Den svære centeren som ble hentet inn fra Philly i byttehandelen med James Harden begynner for alvor å finne sin plass i rotasjonen.

Også Drummond profiterer på at Irving ikke kan spille. Altså, Irving og Durant tar VELDIG mye plass offensivt, så når f.eks Irving som nylig har banket inn 50 og 60 poeng i en kamp er borte, ja da får man mange poeng up for grabs som de sier der borte.

Drummond er vanvittig under kurvene med sin størrelse og tilstedeværelse og han kan lett dra ned 15-20 rebounds med nok spilletid, men han scorer også mange enkle baskets med de samme styrkene. Poenglinjen er «kun» 9,5, noe jeg synes er altfor lavt. Tar man utgangspunkt i de 3 siste hjemmekampene der Irving altså ikke kan spille, har Drummond 18, 14 og 17 poeng. Spilletiden i de kampene har vært henholdsvis 26,21 og 23 minutter og man kan forvente noe lignende mot Utah dersom man unngår blowout ene eller andre veien. Selv over f.eks 3 qtr kan Drummond lett ha passert denne linjen.

Han er veldig opp og ned når det gjelder rebounds, så jeg velger altså poenglinjen hans i denne kampen. Så håper jeg Durant ikke kjører soloshow og banker inn 50-60 poeng. Curry gjorde 27 sist, Brown hadde 17 og Drummond hadde 17, så håper på noe i samme duren igjen.