Med Evan Mobley ute har Jarrett Allen virkelig tatt tak. Rebound-tallene og antall blocks har rett og slett vært på et sykt imponerende nivå, og det er ikke noen virkelig svake kamper. Allen har nå dratt ned minst 11 rebounds i hele 14 kamper på rad, og oddsen for minst 11 mot Clippers er 1,62.

Ingen kremodds, men det er fordi linjen er satt til 11,5. Nå er fristelsen egentlig vel så stor der, da det er Mason Plumlee som gjør grovarbeidet under kurvene nå som Zubac er ute for Clippers. Det er rett og slett en fin matchup for Allen som fint kan havne på 13-14 rebounds i dette oppgjøret.

Det eneste som bekymrer meg er om Cleveland henger på helt ut, selv på hjemmebane. Det Clipeprs-laget er sykt gode nå og påførte nettopp Boston deres første hjemmetap for sesongen, og det i overbevisende stil. Når man får 3 superstjerner til å klikke sammen, og har den benken de har så begynner jeg å få problemer med å se hvem som skal stoppe dem.

Cleveland er uansett et bra lag som kan henge med selv de beste i egen hule. Henger de med i minst 3 qtr er Allen god nok til å ha 11 før han evnt sitter siste delen av oppgjøret.

Defensivt er han så god og når Clippers misser vil Allen få mange av rebounds, forhåpentligvis også av den enkle sorten.