Bettingsider

Oddstilbud og kampanjer for VM Qatar 2022

Det mye omtalte verdensmesterskapet i fotball står endelig for døren, og det finnes et hav av krydrede oddstilbud.

Bookmakerne kryr om seg med ulike kampanjer, hvor du kan delta i konkurranser, motta innskuddsbonuser og freebets, samt mye mye mer.

For å gjøre det enkelt for deg, har vi samlet alle de forskjellige kampanjene til VM i fotball her. Oversikten oppdateres kontinuerlig slik at du alltid finner de beste oddstilbudene fra VM. Se også vår oversikt med odds på hvem som vinner VM.

ComeOn

Spill på VM hos ComeOn

ComeOn slår på stortromma og går all-inn på VM. De kommer til å tilby daglige oddsboost og andre spesialodds, sånn at du får maksimalt ut av bettingen under mesterskapet. I tillegg tilbyr ComeOn en god velkomstbonus, og en stort utvalg av spillmuligheter.

Fordeler ved å spille på VM hos ComeOn:

  • Daglige oddsboost
  • Spesialodds
  • God velkomstbonus

Rabona

Spill på VM hos Rabona

Rabona er en bookmaker alle bør vurdere når det kommer til å spille på VM. De har alltid mange forskjellige kampanjer, i tillegg til et veldig generøst velkomsttilbud.

Sjekk også deres hjemmeside daglig under mesterskapet, for her kommer det jevnlige oppdateringer under hele VM.

Fordeler ved å spille på VM hos Rabona:

  • Nærmest daglige kampanjer
  • Stort utvalg i livespill
  • Generøst velkomstbonus

NordicBet

Spill på VM hos NordicBet

Nordicbet er en av de mest kjente og tradisjonsrike bookmakerne i Norge. De veit å sette pris på sine trofaste kunder, men samtidig har de alltid virkemidler for å trekke til seg nye kunder.

Under VM har de blant annet gratisspill opp til 1000 kroner, i tillegg til en flott velkomstbonus og andre kampanjer gjennom hele VM-sluttspillet.

Fordeler ved å spille på VM hos NordicBet:

  • Flott gratisspill på 1000 kr
  • Meget god velkomstbonus
  • Markedets beste livespill-utvalg
Author image

Stig Lukas Berg

Skribent og eksperttipser
1146 Innlegg

Jeg har skrevet for OddsNet siden år 2000. I starten leverte jeg stort sett tennistips, og skrev blant annet omfattende forhåndsanalyser til Grand Slam turneringene. Opp gjennom årene har jeg trolig skrevet og postet 4-5.000 oddstips for OddsNet. I tidligere år slet jeg litt med å begrense meg, og tipsene/analysene ble veldig omfattende. Uttrykket: «Å fatte seg i korthet» har ikke alltid trumfet denne herremannen.

Ekspert på: Oddstips Forhåndsanalyser