Versjon 14.2 av Jokersystemet - nyheter

 

–  Først fremst så er det åpnet opp V86 spill i Jokersystemet fordi det blir en spillform NR ønsker at deres spillere skal ta del i. Ikke noe galt i det, det er opp til den enkelte om man ønsker å spille V86 eller ikke.

 

–   Strykninger vis under alle faner, det er veldig positivt.

 

–   Hestens navn dukker også opp under fanen utganger, det er selvfølgelig positivt.  Likevel, jeg unders hvorfor man også IKKE viser prosenttallet på hvor mye hesten er spilt i spill. Det er vel det jeg bruker mest tid på i jokersystemet og hopp frem og tilbake fra poengfanene til rangering fanen. Det samme gjelder for utgangsfanen, ABCD, Startnummer og faktor. På kuskefanen har man fått med prosenttallet. Det bør være malen for de andre fanene at man ser hvor mye hesten er spilt.

 

–    DD-Oddsen har fått en egen knapp som man klikke på og man får opp alle DD-oddsen. Veldig bra, men det er et stort MEN, når du klikker på DD-oddsen så får du opp oversikten på en egen side. Problemet er at du må lukke oversikten for å kunne gå tilbake til jokersystemet. Klønete løsning. Burde være en del av DD siden hvor oddsen for de forskjellige alternativene lå, med en refresh knapp for å oppdatere oddsen. I tillegg også mulighet å krysse av for de hestene man ønsket å se DD-oddsen for. Ikke store saken, men løsningen er som sagt klønete.

 

Problemet med å klikke på en knapp som åpner en ny side og som du må lukke er ellers ikke et nytt fenomen i jokersystemet. Du har det samme når du klikker på programknappen. Det låser også tilgangen til Jokersystemet. Dårlig brukervennlighet.

 

– I tillegg så skal være bedre kvalitet på systemantall og markeringer når ATG er host, det er et ukjent for meg at det har vært et problem.

 

– Hestefaktor bytter fra addisjon til å multiplisere under poeng og utbetalingsfunksjon. Det er funksjon jeg bruker sjelden under poeng, men svært ofte under utbetalingsfunksjon. Jeg trodde funksjonen multiplisere allerede. Jeg vet forskjellen på addisjon og multiplisere, men litt usikker på hvordan det får effekt på rekkeantallet, skulle tro det ble høyere. Jeg har en annen pc med en gammel jokerversjon så jeg skal teste for å se forskjellen.

 

– Jeg har meldt inn før til Jokersystemet at man under kuskefanen, burde man liste opp alle kusker under kuskekrav. I dag må man legge til alle kusken og det blir mye klikking.

 

– Et tall man også må få på alle hester uansett hvilken fane er på er hvor mange rekker prosentvis hesten er med på i systemet man lager. Igjen man må gå fra for eksempel utgangsfanen til rangeringsfanen for å se hvor mange rekker (prosentvis) er med på systemet man lager. Det hadde vært til stor hjelp.