Vant 0 kr men angrer ikke

Både V64 omgangen fra Färjestad på mandag og Jägersro på tirsdag var jackpot omganger, det vil si ekstra penger i 6 potten. Jeg valgte å krysse av for V6. Utbetalingen for 4 og 5 rette var i begge omganger svært små og på mandag så var det 0 kr for 4 rett.

 

Jeg tror at hvis man skriver opp hvor mye man hadde vunnet ved å spille V6 i disse spilleomgangen i forhold til V64 i jackpot omgangene, så bør regnskapet vise at det er lønnsomt å spille V6, ganske enkelt for tilbakebetalingsprosenten er så mye høyere i V6 spillet i en jackpot omgang enn for et V64 spill.

 

Trav og galopp nytt har en interessant artikkel i sin tirsdags utgave om hvor mye NR må betale i provisjon til ATG for å delta i deres spill. Der nevnes det også tbp. Tilbakebetalingsprosenten på Tvilling er 75% i norske løp og 80% i svenske løp. De 5% er gull verdt. I svensk V75 er tbp på 65%, mens Norge kjører med 60%. På søndag er rekkeprisen 1 kr i V75 spillet, men har man mulighet til å spille V7. igjen de 5% er gull verdt.

 

Artikkelen i tgn gir også uttrykk for misnøye med kommunikasjonen NR, med nye ledere på plass så holdes kortene tett inn til kroppen. Jeg har jobbet i bedrifter som skal snues hvor man har hentet inn ledere som lyser opp når de finner «unødvendige» utgifter de kan kutte. Noen ganger har det fungert veldig bra, andre ganger så har man tatt for hardt i. Det kan være at lederskiftet er det man trenger i Norsk Rikstoto for å redde båten fra å synke, men det er trist hvis det blant annet går på bekostning av åpenhet som TGN opplever.