V75 Solvalla 30.05 - tidlig analyse

Program    

https://www.solvalla.se/media/attachments/2020/05/25/200531_solvalla_v75_enkel.pdf

Programtips   https://i.postimg.cc/1zNWMCq0/vl-180.png

 


 

TRAVRONDEN SPEL

 

V75 Solvalla lördag – Berglunds tidiga tankar

Vem som vinner Harper Hanovers lopp? Här ger travexperten Daniel Berglund sina tidiga tankar om lördagens V75-omgång.

 

V75-1

4 Double Exposure är ett kanonsto som inte hade gjort bort sig i Elitloppet. Hon såg lysande ut i årsdebuten när hon avslutade 1.05,5 sista 400 m i spets och slog Heart of Steel, som sedan vann Copenhagen Cup från dödens. Här blir det tidig ledning och sedan är loppet över. Mycket svårslagen favorit.

 

V75-2

8 Don Fanucci Zet kommer från en andraplats i Kungapokalen står väldigt billigt inne i lägsta STL-klassen. Han är snabb ut och släpps kanske till täten av respektfyllda konkurrenter. En svårslagen favorit, men skulle han underprestera så blir 1 Velten Limelight farlig. Han har bara förlorat en gång.

 

V75-3

6 Very Kronos var grymt stark efter uppehåll senast och blir som vanligt svårslagen felfri, men helt pålitlig är han knappast än och det finns bra motståndare. 2 Prosperous var rejäl vid segern och fick stryk av Moni Viking senast. 11 Vincero Gar såg laddad ut som fastlåst i debuten för Goop senast.

 

V75-4

6 Karamel Hill vann lätt från spets senast med det norska huvudlaget sparat. Hon har varit jättefin för Björn Goop och har bra chans igen. 14 Indras Secret är starkare, men inte säkert att hon är snabb nog hinna fram till Karamel Hill över den här distansen. 10 Anthara Bi kan vara den tidiga ledaren.

 

V75-5

5 Armour As höll tappert bakom jättelöftet Ecurie D. senast och blir allt bättre. Hade varit intressant i spets, men får nog svårt att svara ut 6 Van Gogh Z.S. som är snabbare första stegen. Love You-sonen har bara förlorat 2 av 11 starter hos Robert Bergh och blir inte lätt att besegra i ledningen.

 

V75-6

6 Vikens High Yield vann enkelt i ledningen i lördags och är mycket bra för klassen, men nu kan det bli ett tungt lopp utvändigt ledaren eftersom jag tror att 1 Seismic Wave kan försvara innerspåret och köras i spets. Denne är också mycket kapabel för klassen och vann väldigt lätt i årsdebuten senast.

 

V75-7

15 Moni Viking gick ett imponerande slutvarv senast och är svårslagen på speed, men det är tuffare motstånd nu och om 2 Ivory di Quattro eller 7 Vaduz Wise As kommer till spets kan det bli långt fram. 10 Viking Brodde gjorde en grym comeback i lördags. Farlig om han tagit det tuffa loppet på rätt sätt.

  https://spel.travronden.se/nyheter/v75-solvalla-lordag-berglunds-tidiga-tankar

 

På fredag 15.00 kommer Daniels stora V75-krönika inför lördagens tävlingar.