V75 info Bjerke 18.12.21

Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips?page=1

ALT om V75  Startside (rikstoto.no)

 

Vinn eller Forsvinn mot V75 på Bjerke, 18. desember 2021    
Vinn eller Forsvinn mot V75 på Bjerke, 18. desember 2021 – YouTube

 

Frode Hamre til V75 Bjerke, lørdag 18. desember 2021 – YouTube     Frode Hamre

Kai Johansen til V75 Bjerke, Lørdag 18. desember 2021 – YouTube   Kai Johanen

—————————————————–

BANE

Bjerkebanen – Bjerke travbane

 

Julegleder fra Grø!

Julegleder fra Grø! – Bjerke travbane

 

Gulljackpot og dobbel jokerpott!

Lørdags V75 18. desember – Bjerke travbane

NETTAVISEN

Nettavisen – Sportspill Trav

 

V75-løpene holder meget høy klasse lørdag og det har naturligvis sammenheng med at det er V75-finaler. Jeg nøyer meg med å spille med en banker i V75, den bankeren kommer ut i V75-6.

Seiersmaskinen vinner igjen
Det handler om 11 Todin som har utviklet seg helt enormt i regi Erik Killingmo. Den sju år gamle Lome Elden-sønnen har gjort ni starter i regi Erik Killingmo og det har gitt sju seire. Innledet med en tredjeplass i august, tok deretter fire strake seire før hesten gikk på en smelle fjerde sist etter å ha startet i overkant hyppig. Har siden startet opp igjen seiersrekken og la på til sin tredje strake seier som overlegen V75-vinner på Klosterskogen for 14 dager siden. Bakspor betyr mindre for denne hesten, konkurrentene har stor respekt for hesten uansett. 11 Todin blir min V75-banker på Bjerke lørdag og blir naturligvis også min DD-banker.

V75-4/V4-1 – Varmblodshester. Finale Sølvdivisjonen. 2100 meter autostart.
Tradisjonsrike Kai Eriksens minneløp venter i V75-4 og i dette løpet går jeg tynt på de to minste V75-forslagene og tar med fire hester på de to største.

Også i dette løpet stiller Hamre-stallen med sterke kort. Frode Hamre sitter selv opp bak 1 Dream Builder som imponerte i seiersløpet sist. Forsvarte sitt innerspor enkelt da og er tetfavoritt igjen. 1 Dream Builder blir både min og spillernes favoritt.
———————————————–

JOKERSYSTEMET

Jokersystemet

 

Dagens bankere:

V75-2:
I ett løp hvor mange streker for to hester, tar vi et valg og spiller banker på 9 Callas. Hoppa er herdet i hard konkurranse og har vist at hun har styrken som sitt sterkeste våpen. Spor 9 var ett av de beste sporene hun kunne fått, vi tror også det kan bli en rask første 500m på tethestene, noe som vil favorisere vår banker.


V75-6:
11 Todin fortsetter seiersmarsjen og vi akter ikke å gardere Killingmo traveren før han viser svakhetstegn. Hingsten har store fartsressurser, så selv fra bakspor skal dette være en topp vinnersjanse!
—————————————————-

TOTOPRO

TotoPro Norge (radsoft.eu)

 

BANKERE

V75-6 11-Todin fortsetter å rade opp, forvandlingsnummeret har vunnet 7 av 9 for Killingmo. Sporet ble dårlig, men han er kjapp nok til å komme greit til uten uhell. Vinner dette på sin nye normal. Ok banker.
V75-5 5-Run To You har imponert siden forsommeren og tatt seks seirer og en 2. plass på åtte starter. Fungerte imidlertid ikke optimalt sist, og selv om treningsrapportene er greie er formen litt usikker. Best på kapasitet, grei banker.

DAGENS LURING

V75-7 11-Rambunctious Ravin har et meget høyt bestenivå i denne klassen når han fungerer som best. Det gjorde han ikke i Sverige sist, men han er behandlet etter det og skal være godt forberedt. Kan vinne dette selv herfra og skal på bongene.

TotoPro Norge (radsoft.eu)
—————————————–

STALLSKRIKET

https://stallskriket.no

————————

V75TIPSET

V75tipset – Gratis travtips hver lørdag

 

Bjerke lørdag 18. desember

Det vanker gulljackpot på lørdag når travbanen i hovedstaden arrangerer V75. Erlend Rennesvik blir en av omgangens største favoritter med 5 Run To You i V75-5, og må vel sies å være dagens beste banker, eller?

LES TIPSET Bjerke lørdag 18. desember

—————————————-