Oslo Grand Prix

Tradisjoner viktig og se Oslo Grand Prix live er en av dem. Når man bor kun kort gangtur fra Bjerke, så måtte jeg bort å se om jeg kunne se hovedløpet. Ingen vakter å se og Oslo Grand Prix nummer 19 på rad i boks.

 

For en løpsdag og for et vær. Jeg husker mitt første Oslo Grand Prix i 2002 hvor Brads Photo vant. En hest som ikke satt så store spor etter seg og vant sine storløp seiere i Italia. Været i 2002 var helt forferdelig, det regnte og var kaldt.

 

Det jeg husker beste fra den dagen var Steinlager sin seier i et løp for 4 åringer.

 

En dag som dette hadde fortjent publikum. Noen fantastisk travløp hvor hesten man kommer til å huske fra denne dagen er Odd Herakles. Et fantastisk travløp av et kaldblod.

 

Oslo Grand Prix med galmannskjøringen (eller en hest som var for gira) og selvfølgelig så ble vinneren fra den fantastiske B-årgangen i Frankrike – Ble du Gers med Midtfjeld som kusk, som i 2002 som kusk bak Steinlager. Steinlager og Midtfjeld som vant Oslo Grand Prix i 2005, da var det faktisk knall vær som i dag.

 

Et overraskende bra travstevne, mye bedre enn jeg hadde fryktet på en rask bane, nydelig vær og flere klasse hester i flere av løpene.