OddsNetligaen og litt til

Litt generelt først: Alt av tilbakemeldinger vi får sendes videre. «Skriv innlegg»-knappen skal inn flere steder, rullegardinmenyene på Oddstips og Forum hvor man lett søker frem rett idrett eller tema blir snart oppdatert osv.

Det har kommet en del negative og en del positive tilbakemeldinger på siden. Forandring fører ofte til motstand, men vi håper når man etterhvert blir vant med manøvrering ser man at det faktisk er ganske greit. Og husk, utviklerne er ikke ferdig.

Påmelding til OddsNetligaen fra deltakere som ikke har vært med på flere sesonger er svært hyggelig. Det kan se ut som det blir vanskelig å endre divisjonsstrukturen i første omgang, men følgende endringer håper vi å få inn:

*Deltakerne kan poste inntil fem tips hver uke istedet for tidligere to

*Deltaker med bortebane kan poste spill mandag-lørdag

*Deltaker med hjemmebane kan poste spill mandag-søndag

*Oddsscore 0,00 gir uansett null poeng.

*I tillegg vurderes om positiv tilbakebetalingsprosent en uke skal gi et ekstrapoeng.

Tanker bak endringene er økt aktivitet i form av flere tips, og forhåpentligvis økt kvalitet gjennom å belønne vinnende uker. En duell mellom to deltakere hvor begge leverer positiv tilbakebetalingsprosent vil nå altså kunne ende 4-1 i motsetning til tidligere 3-0. En duell hvor begge bommer på alle spill vil ende 0-0. En duell hvor deltaker med bortebane ikke leverer tips, vil nå ende 0-0 om deltaker med hjemmebane kun leverer et tapende spill søndag.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på endringene 🙂