NR er ulv i fåreklær

Det er mange som sitter strandet hjemme på grunn av viruset. Det har vært søkelys på bookmakerne som kjører reklamer og tilbyr bonus for å få folk til å spille mer. Jeg tror det er mange bookmakere som opplever at en del spillere(kunder) har en liten aktivitet nivå da de spiller på idretter som er satt på vent på grunn av viruset

 

Hva med Norsk Rikstoto (NR), hvor robåten fylles med vann og er på vei til å synke på grunn av dårlige økonomi. De er veldig flinke til å peke på bookmakeren som den store stygge ulven som gjør folk til spillegale. Ingen tvil om at det også er riktig, men er NR spillerens beste venn?

 

Ser man på dagens løpes program hvor man starter kl 09:05 fra Wagga i Australia, Hagmyren, 5+ fra galoppbanen Saint-Cloud i Frankrike, kl 13:50, Momarken kl 16:20, Vincennes kl 16:25, Eskilstuna 17:45, Axevalla 18:20 og Xpress Eskilstuna og Axevalla kl 20:44. Det er teppelagt med løp fra kl 9 til man går og legger seg.

 

En bookmaker som NR som tilbyr kunnskapsspill og spill til baner og hester som er ukjent! Et løpsprogram som dekker alle timer man er våken og en tbp i spillene som er noe av de dårligste man finner i markedet! Som markedsfører jackpot omganger nesten daglig, er etter min mening ikke et hakk bedre en andre bookmakeren.

 

NR prøver å fremstille seg som en bookmaker som tar ansvarlighet seriøst. Norsk Rikstoto sier at de skal formidle hestespill i betryggende former, med sikte på å forebygge negative konsekvenser av spill. Dagens løpsprogram og selvfølgelig en ny jackpot å spille om i V64 spillet forteller meg noe annet. V64 spillet som er lagd for å genere jackpot omganger for å trigge spillelysten.

 

Nå er det ikke NR som arranger V64 spillet, men de bruker jackpoten for å trigge spillelysten hos norske spillere. Er man da noe bedre enn bookmakeren sine bonuser?