NBA-props

KUZMA o/9,5 rebounds

En av de mest spilte prop’sa til natten. Har vist kalasform over lengre tid nå og hadde vanvittige 22 rebounds i forrige kamp. 12-14-9-11 i kampene før det. Helt klart gode sjanser hvis Kuzma fortsetter i samme stil.

 

VANDERBILT o/9,5 rebounds

Nok en formspiller på reboundfronten. Minnesota-spilleren har 16 og 19 i sine to seneste kamper. Som Kuzma en spennende linje hvis man ser på form og prestasjoner de siste kampene.

 

VANVLEET kan ende opp som All Star om han fortsetter som i det siste. Ble nettopp kåret til beste spilleren i øst og prisen kom etter 30,6 poeng i snitt på sine 8 siste kamper. 30+ i seks av de åtte kampene er vanvittig sterkt for Raptors-spilleren. Ikke minst bøtter han ned 3-poengere på løpende bånd, og han har satt flere enn selveste Curry i denne perioden. Minst 23 poeng virker som en beskjeden linje slik han spiller. Møter dog et toppet Suns nå, men likevel.

 

KLAY THOMPSON (Warriors) o/14,5 poeng

Det føltes som en playoff-finale når Klay gjorde comeback i forrige kamp, etter 2 1/2 år på sidelinjen. Han brukte 39 sekunder av comebacket før det kokte fullstendig over både blant medspillere og supportere da han scoret sine 2 første poeng. Han fikk 20 min og satte 17 poeng, deriblant 3 3-poengere. Han og Curry (splash brothers) kan virkelig gjøre det vanskelig å møte Warriors fremover. Nå får motstanderen plutselig to vanvittige distanseskyttere å forholde seg til, noe som forhåpentligvis skaper mange helt åpne skuddleger for dem. Forhåpentligvis allerede her for Klay. 17 poeng på 20 min i returen. Hvorfor ikke minst 15 her med forhåpentligvis flere minutter på banen? Joda, de møter Memphis, men likevel..

 

JOKIC (Denver) o/13,5 rebounds

Jokic hadde 22 rebounds mot Clippers 27.des. Det er omtrent identisk lag han og Denver møter nå. Han hadde 18 rebounds i forrige match og når Jokic er i sonen kommer det fort 20+ både poeng og rebounds. Minst 14 er han mer enn god nok til igjen.

Stigis