NBA i natt

Tenkte jeg skulle nevne noen props, samt annen info vedrørende NBA til natta. Mange spennende props som vurderes. Det finnes også lag som knapt har en fast starter tilgjengelig, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen.

Jokic o/12,5 rebounds (2,02)

Gilgeous-Alexander (OKC) o/22,5 poeng (1,82)

K.Johnson (Spurs) o/22,5 poeng/rebounds

Serberen presterer som vanlig på et skyhøyt nivå og til denne kampen ser Denver sterke ut med de fleste tilgjengelig for spill. Det kan man ikke si om motstanderen, Clippers. Sistnevnte mangler Paul George i flere uker. I tillegg er deres nest beste Reggie Jackson også ute. Det samme er Marcus Morris og Luke Kennard, og dette er vanvittige fravær rett og slett.

Jokic har ikke vært over denne linjen i hver kamp, men han hadde imponerende 21 rebounds i forrige kamp (snitter på 13,5 i år). Nå skal han altså opp mot et skadeskutt Clippers-lag. Et lag som dessuten er nr.22 av 30 lag når det kommer til rebounding. Fraværene til George og Morris tar dessuten vekk ca 12 rebounds per kamp. Clippers er enda verre ranket i forhold til rebounds fra motstanderen (nr. 27). 46,7 rebounds snitter motstanderne på. Her er det bare å forsyne seg Jokic.

 

Gilgeous-Alexander er stjernespilleren til OKC. Han har 23, 27 og 29 i sine 3 seneste matcher, så formen er meget god. Han hadde 24 mot nettopp Pelicans 11.november og 33! poeng mot dem så sent som 16. desember. Han spiller 35-38 minutter per kamp, så her bør det være gode muligheter igjen med en normal uttellingsprosent eller deromkring.

 

Keldon Johnson er en bigman for Spurs som viser kanonform nå. I de 5 siste matchene har han følgende tall (poeng/rebounds);

16-10 (26)

12-12 (24)

16-11 (27)

24-8 (32)

21-3 (24)

Utrolig stabil spiller nå og her er linjen 22,5… Med Pistons og alle skadene bør han gå over for 6x på rad med normale minutter på banen.

 

Kommer med kommentarer til dette innlegget i forhold til andre aktuelle props, men avslutter med å nevne at Toronto stiller nærmest et G-League lag i natt. De mangler ALLE sine 5 startere pluss flere rotasjonsspillere. Cleveland mangler også mange, men holder likevel NBA-standard og bør ENKELT vinne hjemme.

Clippers er nevnt og mangler også et hav av spillere. Ikke minst sine aller beste, så et sterkt Denver-lag bør vinne komfortabelt i LA.

Pistons mangler 4 av 5 faste startere og er ræva fra før. Miami mangler også flere, som vanlig, men får kanskje tilbake Butler til denne kampen. Her bør uansett Miami vinne enkelt mellom to lag som har vunnet en kamp hver så langt denne sesongen.

Memphis har smadret Sacramento i begge oppgjør denne sesongen, men har slitt etter at Ja Morant (deres stjerne) returnerte. De var så gode i alle kampene uten han at selv deres egne fans roper at han bør bli skadet eller stå over kamper igjen.

Chicago ser fulltallige ut (med unntak av Caruso fra benken). De bør derfor få revansje for giganttapet for Indiana tidligere i år.