LETT seier for Gracheva, nydelig Frankie!

Haha, etter hvert iallfall.
Mladenovic suser avgårde til 61 *51, riktignok synes jeg hun har absolutt alle marginer med seg. Hennes egne baller ramler ned innenfor linjene så vidt det er en rekke ganger, tilsvarende på utsiden for Gracheva, som nok måtte bli oppgitt over at hun tidvis spilte helt greit – og ganske jevnt med sin motstander – bare at alle poengene gikk gal veg.
Rett nok satte Gracheva noen litt unødvendige baller i nettet også, men utover i andre sett tenkte jeg at Mladenovic ville komme til å ryke noe enormt i neste kamp hvis hun ikke hadde like mye marginer på sin side.
Så bryter Gracheva til 52* forholdsvis uanfektet, bare for å få den sedvanlige reaksjonen etter et brudd og 0-40 i egen serve. Uredd finner hun et par klokkerene vinnere opp til deuce, før hun ryker på en fjerde matchball i mot.
Til slutt kjemper hun gamet i havn, og derfra og ut er det to vidt forskjellige spillere fra starten av kampen. Mladenovic fikser riktignok et tiebreak, men er sjanseløs både der og i siste sett som Gracheva tar uten å tape et eneste game.
Moro!