Coolbet lurar sina kunder

Hej!

Jag och många andra hade en del spel på Atalanta över 4,5 hörnor idag i cup-matchen mot Napoli. Tips från många spelare på div. forum och även här hos oddsnet.com (Wolsey).

Spelet annulerades alltså i efterhand som ett «felodds» och man fick pengarna tillbaka. Inget mail skickades ut innan matchen att spelet var annulerat. Det betyder att Coolbet tog sig friheten att vänta in resultatet. Alltså annulera spelet om Atalanta gjorde över 4,5 hörnor(det blev 5) och behålla alla insatser om det blev under 4,5 hörnor. Jag menar att detta är ett solklart bedrägeri och lurendrejeri.

För det första tycker jag inte att det är ett uppenbart «felodds» att ha en hörna högre än andra bolag. Det händer emellanåt att bolag sticker ut både på överspel och hcp-spel. Spelet borde alltså inte blivit annulerat alls.

Att Coolbet sedan inte ens skickar ut ett mail om detta innan matchen börjar är skamligt och ett skandalöst beteende om man ska anses som en seriös bookie. Man har utnyttjat sina regler felaktigt och medvedet lurat sina kunder.

Jag uppmanar andra att inte använda sig av det spelbolaget något mer. Om ni själva spelat så klaga och sprid ut vad bolaget driver med. En stor skam att medvetet lura sin kunder på det sättet.

mvh, Pelle