Australian Open dag 5

Samler alle resultater i ett innlegg fra nå av, så det ikke tar opp så mye plass på resultatforumet.

alexandrova – KVITOVA 16 26
————————————
Markedet var veldig med på Alexandrova, men fikk seg en solid rekyl opp mot start, slik at closing market bare representerte litt verdi. Kampen ble imidlertid en katastrofe for Alexandrova som ble pulverisert av en veldig veldig god Kvitova. Sistnevnte seiler nå opp som kanskje den aller største favorittene til å ta tittelen.

paul – FUCSOVICS 16 16 36
———————————
Markedet endte et par tideler lavere her, men de ble like lurt som meg. Tommy Paul var nemlig helt energiløs etter 5-setteren mot Dimitrov, og Fucsovics trengte bare å spille fornuftig prosenttennis for å spasere gjennom.

Sakkari – Keys 64 64 
————————-
Spillet på over 20.5 var så og si i boks da Keys brøyt til 46 *42 i 2.settet, ettersom hun kun trengte å unngå å tape 4 games på rad for at det skulle bli minst 21 games i kampen. Dessverre var det akkurat det som skjedde, og dette via 2 deucegames og gameball osv. Ikke helt flyten m.a.o.

SANDGREN – querrey 64 64 64
————————————
Trøstegevinsten kom på river, da Sandgren tok en ganske så enkel seier mot Querrey. Stor forskjell i kvalitet fra grunnlinjen og det er sjelden kost å se Querrey være så presset i egen serve.

Nattens store overraskelse ble Serena Williams, som røyk mot Qiang Wang 5-7 i 3.sett. Sistnevnte spilte sitt livs kamp, men Serena nektet å anerkjenne det i intervjuet etter kampen. Hun skyldte kun på seg selv og var egentlig litt smålig i måten hun beskrev kampen synes jeg. Kjedelig for vinnerspillet mitt på AO, der jeg virkelig følte det var stor verdi i en historisk seier til Williams.