V75 info Leangen 27.11

 

Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips?page=1

ALT om V75  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/november/27/leangen/alt-om-v75-du-kan-vinne-12-millioner

 

Vinn eller Forsvinn til Leangen, 27. november 2021  https://www.youtube.com/watch?v=Mw-zpvnj34E

 


BANE

http://www.leangen.no

 

Baneprogram  http://www.leangen.no/Leangen/Løpsprogram/Leangen%20V75%2025.11.21.pdf

TIPS

1.LØP   V5-1

Tips: 7-5-2-6 KOMMENTAR Et herlig løp med gode hester innleder V75-lørdagen på Leangen. 7 Bestbyarsenal har vært helt rå i det siste og kan ikke unngå vinnertipset. Måten han vant Hesteeierkanna på sist var rett og slett imponerende. Slo flere av disse konkurrentene da og seiler opp som en mulig banker i V5-spillet. 5 The Last Ticket var toer i løpet Bestbyarsenal vant sist. Fullførte bra da og kan som kjent veldig mye på sitt beste. Rangeres nærmest favoritten og er aktuell for de som garderer løpet. 2 Kvåles Ruin var firer i finalen av Hesteeierkanna. Den kapable 5-årignen spurtet som en vind til annen gangen før og får stå som en outsider i tøft selskap. 6 Rocket Man er jevn og flink i prestasjonene og i ferd med å etablere seg i den lokale eliten hjemme på Leangen. Får den siste plassen på tipslinja.

——————————————————————————

2.LØP  V5-2

Tips: 6-12-8-10.   KOMMENTAR Åpent. 6 Jacy B.R. vant lett fra tet i sin siste start og får tipset på bakgrunn av den prestasjonen, men løpet er åpent og garderinger må til. 12 Black Beauty Line har gått gode løp i hele høst og bør tidlig på bongen selv fra dette sporet. Den fire år gamle vallaken ble toer fra tet i løpet Muscleface vant sist han startet for én måned tilbake. 8 Mia Mountain er kapabel, men usikker. Hoppa får stå som en outsider herfra. Det blir spennende å se hva Jomar Blekkan kan utrette i sulkyen nå. Fartsmessig står hun nok ikke tilbake for noen. 10 Jason B.R. var positiv sist. Kan være langt framme med klaff. 1 Amatrice og 11 Paddington får plass på ytterligere gardering

——————————————————————————–

3.LØP  V75-1/V5-3

Tips: 9-6-8-13   KOMMENTAR 9 Jazmine B.R. feilet seg bort direkte i finalen av Hesteeierkanna sist. Hun imponerte stort i de to seiersløpene før det og må regnes tidlig i feilfri utgave. Denne gang møter hun bare hopper. Sist het motstanderne Bestbyarsenal og The Last Ticket…6 Way To Go fullførte bra og var god toer i løpet A Perfect Dutchess vant på Bjerke sist. Hoppa vant lett i billig selskap nest sist og må regnes tidlig i den formen hun er i nå. 8 Ira B.R. kan mye på sitt beste og er spennende med ett løp i kroppen etter en liten pause. Full distanse er nok heller ikke noe minus. 13 R.M.G. Dancing Queen ble hindret på startsiden sist og ble siden bak i køen. Det var i tøffere selskap enn dette. 5 Garamasala fikk det tøft til slutt sist, men møter litt mer overkommelig selskap nå. 11 Tearsofthesun har fordel av at distansen er én halv runde lengre nå kontra i hennes siste start

———————————————————————————

4.LØP  V75-2

Tips: 8-9-3-7 KOMMENTAR 8 Villmira er inne i sin beste årstid framover. Hoppa har et fint løp grunnlagsmessig og i et lite felt betyr normalt ikke 40 meter tillegg så mye. Vi har mest tro på hjemmeseier. 9 Myr Tøtta fullførte sterkt og var veldig positiv i finalen av Hesteeierkanna sist. Vi synes hun er tidlig aktuell med den innsatsen friskt i minne. 3 Fux Deluxe står med fire strake seire og rader opp. Hun står fint inne i løpet og må tas på alvor fra strek. Formen er helt på topp. 7 Borkmira er jevn og flink og kan være langt framme med riktig løpsopplegg. Sist var hun firer i V75 på Biri.

————————————————————————————

5.LØP   V75-3

Tips: 8-5-3-9   KOMMENTAR 8 Madam Royal er ei herlig 3-års hoppe i flott utvikling som jakter sin tredje strake seier lørdag. Feilfritt har vi god tro på seier. 5 Dyess vant lett fra tet i fin stil på Biri i sin siste start for en drøy måned tilbake og står med tre strake. Må selvfølgelig regnes tidlig. 3 Mojo’s Maxmara holdt farten godkjent i løpet Let Me Go vant her på Leangen sist løpsdag. Hun må regnes langt framme på nytt. 9 Bimmer Love var veldig bra da hun vant i slutten av august, men etter det har det ikke klaffet helt for henne. Med riktig løpsopplegg har hun en giftig speed å by på.

————————————————————————————–

6.LØP   V75-4

Tips: 1-7-3-5   KOMMENTAR Flere svært kapable travere i grunnlaget på farten. 1 Alltid Ø.K. har som kjent stor kapasitet og imponerte stort i seiersløpet sist. Førstespor var nok neppe det Blekkan ønsket seg, men uten galopp er han høyaktuell. 7 Jan Livar er en annen hyperkapabel type som må vurderes tidlig feilfritt. Sist feilet han fra seg en trolig seier i løpet Alltid Ø.K. vant. Begge må regnes. 3 Snonsøy Balder var toer bak nettopp Alltid Ø.K. sist og har vist strålende form i hele høst. 5 Storm Fax vant V75 25/9 her på Leangen. Åsbjørn Tengsareid i sulkyen er spennende. Dersom flere av de mest betrodde har en dårlig dag, er det slett ikke utenkelig.

—————————————————————————————

7.LØP   V75-5

Tips: : 5-3-4-9   KOMMENTAR 5 Sue spurtet friskt i tøft lag og var meget positiv sist. Motstanden denne gang er litt mer overkommelig. Får tipset i et åpent løp. 3 Florentin avsluttet fort etter en luke sist og virker til å være veldig på gang. En seier kan være like rundt hjørnet. Tidlig aktuell. 4 Stay Dench fikk omsider uttelling for sin gode form med seier sist. Full distanse er kanskje ingen fordel. 9 Fighforfreedom Ås kan mye i sine lyse stunder, men noe sikkert kort er det som kjent ikke. Uten galopp er han absolutt ikke ueffen.

—————————————————————————————-

8.LØP  V75-6

Tips: 3-4-9-10   KOMMENTAR Her blir det nok luftig kjøring! 3 Gomnes Faks er i flott form om dagen og jakter stolpe i programraden lørdag. Den lynraske vallaken vant lett fra tet på Biri søndag og har helt riktige forutsetninger foran seg. Leder hele veien? 4 Ramstad Balder er også han rask i vei og liker distansen. Han vant V75 på Sørlandet så seint som forrige lørdag. Aktuell for de som garderer. 9 Kolbu Kæsj kan få løpet dersom det skulle bli kjøring i front hele veien. 8-åringen har fått noen løp i kroppen etter en lengre pause og får stå som en stor outsider. 10 Vill Jerven kommer fra seier i Hesteeierkanna i sin siste start etter at det meste løste seg til slutt. Han er god nok på fart og kapasitet, men skal gjerne ha det litt på sine premisser.

——————————————————————————————

9.LØP   V75-7

Tips: 4-9-3-7 KOMMENTAR 4 Casartelli galopperte seg vekk i nest siste sving sist. 3-åringen imponerte i to strake seiersløp etter at han kom til Leangen og får tipset på sin store kapasitet. Lang distanse skal neppe by på store utfordringer. 9 Let Me Go vant lett fra tet sist da Casartelli galopperte seg vekk. Hoppa er i flott form og må tidlig med. 3 Kobra Kahn avsluttet bra og var positiv i løpet Broadway Don vant på Bjerke under Axel Jensen-dagen på Bjerke sist. Typisk outsider. 7 Cox Rome er tilbake i form igjen og har tross alt vunnet fem løp som 4-åring i år og er herdet i tøffe selskap. Klaffer det fra spor sju er det ikke helt sjanseløst. 11 Kong Amok er bedre enn raden og aktuell på gardering. 10 Clerken vant lett fra tet 1/11. Har litt andre forutsetninger nå.

——————————————————————————————-

ARNGRIMS TIPS

http://www.leangen.no/Spill/Tips-for-lopene/

Gimmas råe V75 tips

1:   3-4-6-9 // 2-5-11-12

2:   3-7-8 // 5

3:   8-Madam Royal

4:   1-Alltid Ø. K.  // 3-5-6-7

5:   3-Florentin

6:    3-4 // 9-10

7:    3-4-9

:kr. 72-       //   kr. 960-

=================================