Bettingsider

Pixel.bet

Vi lar oss imponere av utvalget Pixel.com tilbyr innen esport, og med en oversiktlig og brukervennlig side er det en fryd å spille på våre favoritter døgnet rundt. Med markedsledende utvalg og odds er dette et naturlig valg for spillere som er nysgjerrig på esport, og med inntil 11 000 kroner i velkomstbonus får du en solid start hos Pixel.bet. Dessverre tilbyr de ikke odds på ordinære idretter, så det er en spesialisert opplevelse de tilbyr spillerne, men her leverer de varene så til de grader.

Fordeler

 • Konkurransedyktig odds
 • Bredt utvalg
 • Tilrettelagt for mobile enheter

Ulemper

 • Tilbyr ikke spill på tradisjonelle idretter
 • Høyt omsetningskrav
 • Få kampanjer

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk Pixel.bet

Pixel.bet

Opp til 10 000 kr

Anmeldelse av Pixel.bet sportsbook

Pixel.bet er en sportsbook som spesialiserer seg på esports, og helt siden oppstarten i 2017 har ambisjonene vært å tilby spillerne markedets beste og enkleste opplevelse når det kommer til betting på esport.

Dermed har de tatt valget med å droppe å tilby spill på andre sporter, og heller ta sikte på å være best i klassen i sitt felt. Derfor tilbyr de nå en lekker og innholdsrik meny innen esport, laget av gamere – for gamere.

Med lisens fra det strenge Malta Gaming Authority (MGA) kan du være helt sikker på at Pixel.bet er en trygg side for norske spillere, og gjennom sitt samarbeid med Esports Integrity Coalition (ESIC) sikrer de også at esportene de tilbyr spill på følger de etiske retningslinjene som gjelder – noe som kan være en ekstra sikkerhet å ha med seg dersom man vil forsøke seg på dette relativt ferske oddsmarkedet.

Vi har tatt en titt på hva Pixel.bet tilbyr av spill, om de har konkurransedyktig odds, og hvor brukervennlig siden er for spillerne.

Sportsbook, bonuser og kampanjer

pixel.bet bonus

Pixel.bet kan lokke med en solid velkomstbonus for nye spillere, med bonus på dine tre første innskudd.

Velkomstbonus sport

 • 100% bonus opp til 5 000 kroner på første innskudd – pluss 100 kroner free bet
 • 50% bonus opp til 3 500 kroner på andre innskudd
 • 75% bonus opp til 2 500 kroner på tredje innskudd

Bonusbeløpet må omsetter 35 ganger innen 30 dager, og du kan maksimalt omsette for 600 kroner per spill mot bonusen. For singelspill må spillene ha minimumsodds 1.70 for å telle mot bonusen, mens kombinasjonsspill må ha en samlet odds på 1.70. For livespill er minimumskravet 1.80 for spill med bonuspenger.

Med hele 11 000 kroner i tilgjengelige bonuspenger ligger Pixel.bet veldig høyt i markedet på velkomstbonuser.

Men dessverre er omsetningskravet på 35x innsatsen noe stiv, så du må være forberedt på å sette et ganske hyppig antall spill for å kunne fullføre bonusen i tide.

Andre kampanjer

Vi kan dessverre ikke se noen pågående kampanjer utenom velkomstbonusen.

Unike funksjoner og innovasjoner

Pixel.bet tilbyr en rekke ulike metoder du kan spille på dine favorittlag- og spillere, så her vil du garantert finne noe som passer for deg.

Stort utvalg på esport

Du finner en rekke ulike vinnerspill og spillerspesialer på de fleste av de store og populære esportene, som for eksempel CS2, Valorant og LOL. Pixel.bet kan også skimte med et av markedets mest omfattende live bet-utvalg, hvor du kan spille på en rekke forskjellige kamputfall og spillerspill, som for eksempel H2H antall kills.

Cashout

Noe som tiltaler mange ved esport er det høye tempoet og de store svingene som kan skje på kort tid underveis I kampene, dermed er det godt å vite at Pixel.bet tilbyr cashout på dine spill underveis, dersom du vil sikre deg en gevinst her og nå, fremfor å vente til utfallet er kjent.

Live stream

En fordel ved esport er at mye vises på åpne strømmetjenester, og dermed kan Pixel.bet tilby live stream av en rekke ulike eventer, sømløst integrert i siden, så du kan følge dine spill direkte på siden.

Sporter

pixelbet hjemmeside

Pixel.bet har tatt et bevisst valg på å kun satse på esport, og tilbyr ikke spill på ordinærere idretter.

Men på de digitale flatene er de derimot helt i toppen av hva du finner blant bettingsidene, med et bredt utvalg av spillmuligheter både før og underveis i kampene.

Populære- og nisjesporter

Populære sporter

Her finner du blant annet odds på spill som CS2, DOTA2, Valorant, LOL, COD, StarCraft 2, Overwatch, e-fotball og e-basketball. Hvor du både kan spille på kamputfall og en rekke ulike spillerspesialer på dine favoritter.

Nisjesporter

I tillegg til de største eventene som ESL, The International og en rekke verdensmesterskap, finner du hos Pixel.bet også spillutvalg på en rekke mindre turneringer og ligaer verden rundt, så her får du garantert bruk for din kunnskap også på mindre markeder og esporter for å kunne vinne en ekstra slant på ditt yndlingsspill.

Geografisk dekning

Esport har for alvor fått et verdensomspennende fotfeste de siste 15 årene, og hos Pixel.bet kan du finne spill fra alle verdenshjørner. Fra de store mesterskapene i Asia og USA, via Sør-Amerika og Afrika, til en mengde mindre ligaer rundt omkring i Europa.

Dybden av markedsdekning

Mange unge (eventuelt unge til sinns) gamere drømmer jo om å kunne sitte på scenen under de største finalene og kjempe om de enorme pengepremiene esports på toppnivå kan skimte med, men akkurat som i ordinære idretter er nåløyet trangt for å slå igjennom i verdenstoppen.

Dette har Pixel.bet tatt høyde for, og tilbyr spill også på mindre ligaer og regionale turneringer verden rundt, slik at du kan følge med og sette spill selv om din favorittspiller ikke får innpass på et av de største lagene der ute.

Betting-alternativer

Du finner et rikt utvalg vinnerspill, kampodds og spillerspill før kampstart på en rekke ulike esports, og med ligaer over hele verden kan du så godt som når som helst på døgnet finne neste mulighet til å spille.

Med høyt tempo og en rekke ulike faktorerkan mye endre seg på kort tid underveis i kampene i esport.Dermed anbefaler vi Pixel.bet sin innholdsrike og oversiktlige live bet for å kunne spille mens de store slagene utspiller seg på skjermen – som du selv kan følge med på via deres flotte live stream-funksjon.

Odds og marginer

Pixel.bet ligger i toppen av markedet på de fleste eventer, og med et bredt utvalg av spill og spesialer som er bedre enn stort sett alle konkurrenter er det mye saftig å sette tennene i her.

Som en litt mindre aktør enn de store gigantselskapene som tilbyr odds på de største eventene må de dessverre ta en litt større margin på enkelte markeder, men dette balanseres fint av utvalget.

Betalingsmetoder

Med fokus på digitale spill med høyt tempo legger Pixel.bet også til rette for at innskudd og uttak skal gå raskt og smertefritt, slik at du så raskt som mulig skal kunne spille på dine favoritter.

Innskuddsmetoder

Siden tilbyr innskudd via EcoPayz, Neteller, AstroPayCard, Trustly, og Skrill, men dessverre finner vi ikke muligheter for innskudd eller uttak via kryptovaluta, noe vi gjerne hadde sett hos en bookie som fokuserer på esport. Norske kunder kan dessverre heller ikke benytte VISA.

Minimumsinnskuddet er 100 kroner, og maksimalt 102 702 kroner.

Uttaksmetoder

Med MGA-lisens kan du være trygg på at dine uttak går riktig for seg, hvor du kan ta ut mellom 10 og 10 000 kroner via enten EcoPayz, Neteller, MuchBetter, AstroPayCard eller Skrill.

Siden streber etter å godkjenne uttak så raskt som mulig, hvor uttak via ewallets skal skje umiddelbart dersom din konto er verifisert.

Kundesupport

Pixel.bet tilbyr døgnåpen live-chat på engelsk og svensk med effektive og vennlige kundesupportmedarbeidere, og de er klare til å svare på hva enn du måtte lure på. Dersom det ikke haster like mye kan du også sende en email med din forespørsel.

Siden tilbyr også en omfattende FAQ, og dersom du går via live-chatten kan du søke etter nøkkelord for å finne svar.

Sikkerhet og lisenser

Dine data krypteres i henhold til GDPR-reguleringene, som sammen med de strenge lisenskravene til MGA bidrar til at dine data og penger alltid er i trygge hender hos Pixel.bet.

I samarbeid med ESIC sørger siden også for at eventene de tilbyr spill på foregår i regulerte former.

Brukergrensesnitt og design

Et herlig pikselbilde møter deg på forsiden og gir deg umiddelbart følelsen av at du beveger deg inn i en moderne og digital verden, hvor et stilrent design bidrar til at du enkelt finner frem til spillene du ser etter.

På bettingsiden finner du en oversiktlig meny på siden over de tilgjengelige kategoriene, og med et enkelt klikk kan du finne ditt spill under hver undermeny, eller skifte til live bet. Vi savner en søkefunksjon, men ellers lar vi oss imponere over designet.

En behagelig blå/lilla bakgrunn med flotte bilder og animasjoner komplementerer de lett navigerbare menyene, hvor det går raskt å flytte seg rundt i de ulike seksjonene.

Pixel.bet har fra starten satt fokus på en solid opplevelse på mobile enheter, og både i appen og via nettleser i mobilen fungerer siden ypperlig.

Mobilapp og betting

Esport er tilgjengelig for de fleste, dermed skulle det bare mangle at også bettingmulighetene er tilgjengelige. Med en solid app på både Apple og Android, samt en flott tilpasset nettleser på mobile enheter kan du sette dine spill når og hvor som helst, til alle døgnets tider.

Ansvarlig spilling

Pixel.bet tilbyr en rekke ulike hjelpemidler for å sørge for at du har kontroll på spillingen din

 • Selvvurdering – via tjenesten GamCare kan du selv vurdere ditt risikonivå
 • Innskuddsgrenser
 • Spill/Tapsgrenser
 • Tidsgrenser
 • Selvekskludering
 • Realitetssjekk – hvert 60. minutt kan du få en oversikt over forbruket den siste timen

Slik registrerer du en konto hos Pixel.bet sportsbook

Velg «register» på hjemmesiden og fyll inn epost og passord, og deretter info om adresse og personalia.

Deretter mottar du en epost om å verifisere kontoen, og du er klar til å gjøre et innskudd og ta fatt på moroa. Raskt og smertefritt!

Sammenligning med konkurrentene

Med valget om å kun tilby esport ligger det en forventning om et bredt utvalg på de aktuelle tilbudene, og her leverer Pixel.bet varene med et markedsledende utvalg av spillmuligheter. Også i brukervennlighet scorer siden høyt.

Det er tydelig at siden ønsker å nå ut til et litt yngre publikum med sitt fokus på esport og en solid, mobilkompatibel opplevelse. Dette skiller Pixel.bet fra konkurrentene, og vi har troen på at dette kan slå til for fullt.

Konklusjon og sluttord

Å sikte smalt var definitivt et godt valg for grunnleggerne av Pixel.bet, for vi lar oss imponere av kunnskapen og utvalg de tilbyr på esport. Med en oversiktlig og brukervennlig side går det sømløst å spille på våre favoritter, og vi kan varmt anbefale denne siden for spillere med interesse for esport.

FAQ

Hva er Pixel.bet?

Pixel.bet er en sportsbook med fokus på esport.

Er Pixel.bet en trygg og sikker side?

Ja, med MGA-lisens kan du stole på at dine penger og data er trygge.

Hvordan lager jeg en konto hos Pixel.bet?

Velg «Register» på hjemmesiden, legg inn epost, adresse og personalia, og så er du i gang!

Hvilke sporter kan jeg spille på hos Pixel.bet?

De fleste populære esporter, som for eksempel CS2, COD, Valorant og DOTA2.

Hvilke bettingmuligheter finnes hos Pixel.bet?

Før- og livespill på kamputfall, spillerspesialer og vinnerspill, både singelspill og kombinasjoner.

Hvordan kan jeg sette inn penger på min Pixel.bet-konto?

Du kan gjøre innskudd med EcoPayz, Neteller, AstroPayCard, Trustly og Skrill.

Har Pixel.bet en mobilapp?

Ja, du finner en app hos både Apple og Android.

Hvilke innskuddsbonuser har Pixel.bet?

En 100% bonus inntil 5 000 kroner og et 100 kroners free bet på ditt første innskudd, deretter ytterligere bonuser på dine neste to innskudd.

Hvordan kan jeg ta ut gevinstene mine fra Pixel.bet?

Du kan gjøre uttak via enten EcoPayz, Neteller, MuchBetter, AstroPayCard eller Skrill.

Pixel.bet

8

/10

Opp til 10 000 kr

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
91 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds