Bettingsider

Guts

Guts Sportsbook tilbyr sine spillere tilgang til hele 38 ulike sportskategorier, samt et vidt spekter av live betting og streaming. Grensesnittet er intuitivt og sportsdekningen variert, noe som imøtekommer behovene til den som søker en komplett og innholdsrik bettingopplevelse. På den negative siden står fraværet av velkomstbonus og løpende kampanjer til norske spillere som et klart minus, og kan resultere i betenkeligheter for mange.

Fordeler

 • Omfattende utvalg av markeder
 • Tilbyr streaming av tusenvis av årlige arrangementer
 • Cashout og oddsboost fungerer som attraktive spillfunksjoner
 • Høyt fokus på ansvarlig spill

Ulemper

 • Ingen velkomstbonus eller løpende kampanjer
 • Marginene er konkurransedyktige, men det er rom for forbedring

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk Guts

Guts

Ingen odds bonus

Guts Anmeldelse

Guts Sportsbook har etablert seg som en solid aktør i spillmarkedet, og drives nå av Zecure Gaming Limited som er en del av Betsson-gruppen som mange kjenner godt. Siden de først dukket opp i 2013, og særlig etter at de pusset opp merkevaren sin i 2022, har Guts gjennom sin plattform gitt et rikt utvalg av bettingvalg for sportsentusiaster. I vår omtale sikter vi på å gi deg en grundig gjennomgang av de forskjellige delene av Guts sitt tilbud for å gi deg et klart bilde av opplevelsen du kan forvente som kunde der.

Unike funksjoner

Guts har en rekke gode funksjoner å tilby spillerne, selv om vi må påpeke at det også er noen funksjoner vi savner, som for eksempel en oddsbygger.

Live betting

Guts Sportsbook har forstått betydningen av å gi sine spillere muligheten til å satse på spill mens de pågår. Guts sin plattform er designet for å være intuitiv og brukervennlig slik at live-innstaser kan plasseres raskt og enkelt.

Live streaming

Guts dekker tusenvis av arrangementer årlig, inkludert amerikanske fotballkamper på toppnivå, noe som helt klart gir en rikere spillopplevelse.

Cashout

Cashout-funksjonen på Guts gir spillerne en verdifull mulighet til å ta gevinstene sine før kampen er over, eller for å minimere tap. Denne fleksibiliteten er en stor fordel i sportsbetting.

Oddsboost

Guts Sportsbook tilbyr fra tid til annen oddsboost på store kamper og idrettsarrangementer. Dette gir spillere muligheten til å få mer igjen for sine innsatsen med økt odds på utvalgte markeder.

Kampanjer og bonuser

Når det gjelder bonuser og kampanjer, ser det veldig tomt ut hos Guts.

Velkomstbonus

De tilbyr for øyeblikket ingen velkomstbonus, noe som åpenbart er skuffende for alle bonusjegere der ute.

Pågående kampanjer

Per nå har ikke Guts noen pågående kampanjer eller bonuser for norske spillere, noe som er et stort ankepunkt for svært mange spillere.

Mangelen på kampanjer gjør det mindre attraktivt for lojale spillere som kan være på utkikk etter jevnlige tilbud som belønner deres spillaktivitet. Vi kan bare håpe at dette endrer seg i fremtiden. Det er tross alt ikke så lenge siden Guts fikk nye eiere – kanskje har de noe spennende på gang.

Sportsdekning

Jakten på den ultimate bettingopplevelsen blir stadig mer krevende. I dagens digitale verden forventer spillerne et bredt utvalg av sportsgrener å satse på, samt dybde i markedsdekningen.

Sportstilbud

Når det kommer til sportstilbudet hos Guts, oppleves det som en buffet av valgmuligheter, godt tilrettelagt for den allsidige spilleren. Her dekkes en rekke kjente og elskede kategorier:

 • Fotball
 • Tennis
 • Basketball
 • Esport
 • Amerikansk fotball
 • Ishockey

Listen strekker seg langt videre, og det er tydelig at Guts har forstått spillernes behov for variasjon, med alt fra badminton til bordtennis, fra darts til MMA, og fra snooker til vannpolo.

Populære og nisjesporter

Ingen sportsbook kan overleve på mainstream sport alene. Dette ser ut til å være et prinsipp Guts har tatt til hjertet:

 • Vintersport: Skirenn og skiskyting, viktige disipliner for det betting-glade publikummet her i nord.
 • Rugby League og Rugby Union: To rivende varianter av rugbysporten som nyter god dekning.
 • Irsk sport: Gaelic football og hurling, spesielt interessant for de som søker utenom det vanlige.

Guts’ evne til å blande popkultur og sport med innsatsmuligheter på TV-programmer og musikkarrangementer gir en klar indikasjon på deres evne til å gå utover tradisjonelle grenser.

Geografisk dekning

Guts vikerfor noen i sitt globale markedsfokus. Spillere kan finne kamper og konkurranser fra hele verden, noe som sikrer at en spiller fra Norge kan satse på de samme begivenhetene som en spiller fra Brasil:

 • Kontinenter og nasjoner representert fra hjørne til hjørne av kloden.
 • Små og store ligaer, nasjonale og internasjonale turneringer.
 • Lokale favoritter på tvers av ulike kulturer og preferanser.

Markedsdybde

Et område hvor Guts virkelig skinner, er i markedsdybden sin. Man finner ikke bare de mest kjente divisjonene og ligaene, men Guts inkluderer også lavere nivåer og mindre kjente ligaer:

 • Serie- og divisjonsbasert betting for fotball, fra Premier League til tyrkisk 3. divisjon
 • Basket og ishockey, fra mindre nasjoners ligaer til de store arenaene i USA og Canada.
 • Tennisturneringer som dekker et bredt spekter av rangeringer og geografiske områder.

Spillvalg

Pre-Match Betting: Før kampstart tilbyr Guts et bredt utvalg av pre-match bettingmuligheter. Spillere kan plassere veddemål på en rekke sporter og ligaer, med et mangfold av tilgjengelige betting-alternativer – alt fra standard 1X2 til mer intrikate spill som antallet hjørnespark eller hvem som scorer kampens første mål.

Live Betting (In-Play): Kjernen i den moderne bettingopplevelsen er live betting, og Guts har utvilsomt lykkes med å etablere en plattform som gjør det mulig for spillere å satse mens kampene pågår. Dette legger til rette for en strategisk og engasjerende form for spilling, der odds fluktuerer i takt med hendelsene som utfolder seg.

Spesialspill: Guts viser også en forståelse for bredden i bettingmarkedet ved å inkludere spesialspill som politikk og underholdning – tilbud som treffer en voksende interesse for betting utenfor den tradisjonelle sportsverdenen.

Virtuelle Sporter: I tillegg kan spillere engasjere seg i virtuell sport, et felt som tilbyr innsatsmuligheter på simulerte og kontinuerlige sportsarrangementer.

Odds og marginer

En god sportsbook kjennetegnes av konkurransedyktige odds og fordelaktige marginer. Hos Guts finner spillere attraktive odds, særlig på populære begivenheter som engelsk Premier League og ATP-tennisturneringer. Selskapet stiller også sterkt på idretter som ishockey og NBA, hvor deres odds og vilkår klarer å konkurrere med mange av de store aktørene.

Marginene hos Guts er stort sett på linje med bransjestandarden, selv om det finnes rom for forbedring for å hevde seg på toppen av markedet. En positiv aspekt ved Guts er deres fleksibilitet i oddsformat. Dette gir spillere mulighet til å bytte mellom desimal, fraksjonell og amerikansk stil, et tilbud som imøtekommer en internasjonal brukerbase med ulike preferanser.

Betalingsmetoder

I en verden hvor digital sikkerhet er avgjørende og smidighet er kritisk, ser spillerne alltidetter en enkel og effektiv finansiell interaksjon med bettingplattformene. Guts har forstått dette, og tilbyr diverse betalingsmetoder som reflekterer både mangfold og effektivitet.

Innskudd

For å begynne å spille eller satse hos Guts, kan spillere velge mellom flere innskuddsmetoder:

 • VISA
 • MasterCard
 • Mifinity
 • LuxonPay

Det minste beløpet som kan settes inn av norske spillere er 100 NOK, hvlket er gunstig sammenlignet med mange andre casinoplattformer. Guts tar ingen gebyrer for innskudd.

Uttak

Å kunne hente ut sine gevinster raskt og uten komplikasjoner er essensielt for en god brukeropplevelse. Guts prøver å møte disse behovene med følgende uttaksmetoder:

 • Bankoverføring
 • VISA
 • MasterCard
 • Mifinity
 • LuxonPay

For uttak har Guts en behandlingstid på opptil 24 timer. Etter at uttaket er godkjent, varierer overføringstiden ut fra hvilken uttaksmetode som brukes. Som en del av Guts’ sikkerhetsprotokoll, kan spillerne forvente å måtte verifisere kontoen sin.

Kundesupport

Når man trenger hjelp, skal denne være tilgjengelig, profesjonell og effektiv. Guts’ kundesupport er tilgjengelig 24/7 med ulike kanaler for støtte:

 • Live-chat: Gjennomsnittlig responstid er på imponerende 30 sekunder.
 • E-post: Forvent en svarstid på mellom 30 og 60 minutter.

Kundesupport hos Guts scorer høyt på både kunnskap og vennlighet, og deres FAQ-seksjon og hjelpesenter er både rikholdig og dekkende, med kategorier som tar for seg alt fra generelle spørsmål til mer spesifikke emner som ansvarlig spill og sikkerhet.

Sikkerhet og lisens

Guts benytter SSL-kryptering for å beskytte brukernes data og overføringer, som er industristandarden for sikre transaksjoner. De opptrer også i samsvar med GDPR for databeskyttelse og personvernpolicyer.

De har lisenser fra både Malta Gaming Authority (MGA) og UK Gambling Commission, som er to av de mest anerkjente regulerende organene i bransjen. Dette garanterer fair play, ansvarlig spilling, og klare reguleringsstandarder.

Design og brukervennlighet

Guts Sportsbook utmerker seg med en hjemmeside som er både estetisk tiltalende og brukervennlig, med et layout som effektivt separerer sportskategorier og betting.

Den intuitive navigasjonen sørger for at du enkelt finner frem til ulike spill og funksjoner, og den raske lastetiden forbedrer den generelle spillopplevelsen, særlig under live betting. Selv uten en egen mobilapp, tilbyr Guts en mobilversjon av nettstedet som beholder det brukervennlige designet, noe som gjør det enkelt å spille mens man er på farten.

Mobilapp

Brukere av Guts som leter etter en dedikert mobilapp vil raskt oppdage at nettsiden fremfor en app er kjernen i den mobile opplevelsen. Plattformen har ikke utviklet en egen app, men i stedet er nettsiden optimalisert for mobilbruk.

Ansvarlig spill

Ansvarlig spill er et område hvor Guts tar et tydelig standpunkt for å fremme sunne spillevaner og ivareta spillerens velvære. Nedenfor finner du en oversikt over verktøyene som er tilgjengelige på plattformen:

 • Selvvurderingstest
 • Informasjonsside
 • Realitetssjekk
 • Innskuddsgrenser
 • Timeout
 • Selvekskludering
 • Tidsbegrensning

Kundesuport er alltid tilgjengelig for å assistere med problemer relatert til ansvarlig spill, og åpenheten rundt disse temaene vitner om en seriøs tilnærming fra Guts’ side.

Hvordan registrere seg hos Guts Sportsbook

Det er enkelt og greit å registrere seg hos Guts, her er stegene:

 1. Velg «Opprett konto»-knappen øverst til høyre på nettsiden.
 2. Skriv inn personlig informasjon i skjemaet som kommer opp.
 3. Les gjennom vilkårene, sånn at du vet hva du sier ja til.
 4. Når du har fylt ut alt og sendt det inn er kontoen din klar. Da er det bare å sette inn penger og sette i gang med spillinga.

Sammenligning med konkurrentene

Guts Sportsbook skiller seg fra konkurrentene på flere måter. Den brede sportsdekningen, inkludert live betting og streaming av en rekke hendelser, er en uttalt styrke sammenlignet med noen av de andre plattformene.

Det virker som at deres målgruppe er spillerne som er på jakt etter mangfold ikke bare i sportstilbud, men også i bettingmuligheter – noe som passer godt med den moderne spillerens mangfoldige interesser.

Imidlertid ligger de bak andre aktører som tilbyr velkomstbonus og jevnlige kampanjer, noe som kan være avgjørende for spillere som verdsetter bonusmuligheter.

Konklusjon og bedømmelse

Guts tilbyr en helhetlig pakke når det kommer til sportsbetting, med en rekke plussider, som omfattende sportsdekning og brukervennlig live betting. Men den manglende velkomstbonusen og fraværet av kampanjer kan være en dealbreaker for enkelte.

Vår konklusjon er at Guts passer best for de som setter pris på kvalitet i sportstilbud og spillfunksjoner, og som ikke prioriterer bonuser og kampanjer høyest.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Guts?

Guts er en online sportsbook som tilbyr betting på et bredt spekter av sporter og andre arrangementer.

Er Guts en legitim og trygg plattform?

Ja, Guts er lisensiert av Malta Gaming Authority og benytter SSL-kryptering.

Hvordan oppretter jeg en konto hos Guts?

Klikk på «Opprett konto»-knappen på hjemmesiden, fyll ut personlig informasjon, og godta vilkår for å registrere deg.

På hvilke sportstyper kan jeg spille hos Guts?

Guts tilbyr forskjellige typer sport, fra fotball til vannpolo og esport.

Hva slags spillalternativer er tilgjengelige hos Guts?

Du kan engasjere deg i live betting, pre-match betting, og spesialveddemål.

Hvordan kan jeg sette inn penger på min Guts-konto?

Du kan bruke betalingsmetoder som VISA, MasterCard, Mifinity, og LuxonPay for innskudd.

Finnes det en mobilapp for Guts?

Nei, men nettsiden er optimalisert for mobilbruk.

Hvilke kampanjer og bonuser tilbyr Guts?

For øyeblikket tilbyr ikke Guts spesifikke velkomstbonuser eller kampanjer for norske spillere.

Hvordan kan jeg ta ut gevinstene mine fra Guts?

Uttak kan gjøres via metoder som bankoverføring, VISA, MasterCard, og Mifinity.

Er kundesupport tilgjengelig hos Guts?

Ja, de tilbyr kontinuerlig kundesupport via live-chat og e-post.

Guts

8

/10

Ingen odds bonus

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
90 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds