Bet365

Bet365 er en velkjent aktør i bransjen. De ble etablert i 2000 og har raskt vokst seg til å bli en av verdens største tilbydere av online gambling. De har odds på stort sett alt, og har millioner av kunden verden over. Den store kundebasen øker forutsetningene for at de kan satse mer og spisse sine tilbud. En utfyllende anmeldelse av Bet365 følger lenger ned på denne siden.

Fordeler

 • Live streaming
 • Utrolig utvalg av oddstilbud
 • Blant bransjens beste odds

Ulemper

 • Vanskelig å gjøre innskudd

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Customer Service

Besøk Bet365

Generell Info

 • Etablert:

  2021
 • Lisens:

  MGA, UKGC
 • Nedlastbar Versjon:

  Ja
 • Ikke-nedlastbar Versjon:

  Ja

Kundeservice

 • SA Gratisnummer:

  None
 • E-post:

  -
 • Live Chat:

  Ja
 • 24/7 Kundeservice:

  Ja
 • Nettside:

  Klikk Her

Bet365

Opptil 1000kr i spillkreditter

Hvorfor velge Bet365?

Det er mange som forsøker å konkurrere mot Bet365 om å være ledende innen online gambling. Det er imidlertid få som for alvor klarer å komme i nærheten av et produkt som kan måle seg.

Deres vanvittige kundebase gir dem muligheten til å tilby høyere odds enn sine konkurrenter. Bet365 er ikke bookmakeren som strør rundt seg med tilbud og kampanjer, men de er gjennomsyret av kvalitet fra A til Å og står fjellstøtt på beina uansett.

Norske kunder kan også spille hos Bet365

Norske myndigheter gjør det de kan for å hindre norske spillere i å spille hos utenlandske bookmakere. Det er likevel fullt mulig, og lovlig, å spille hos dem. Det finnes blant annet tredjeparts tjenester som gjør det mulig for deg som kunde og foreta både innskudd- og uttak fra Bet365.

Noen av mulighetene for innskudd er HiPay, Neteller, Skrill og Paysafe-card. Det er imidlertid ikke mulig å benytte vanlig kredittkort grunnet restriksjonene fra norske myndigheter.

Sammenlign bet365 med andre bookmakere

Bookmaker Bonus Fordeler
bet365 1000 kr til nye kunder Verdens største bookmaker og god på norsk fotball
Highbet >3000 kr på første to innskudd Ny bookmaker og høy velkomstbonus
Unibet 100% opp til 1000 NOK Live streaming og solid utvalg i odds
Betway 100% opp til 1500 NOK Live streaming og gode bonuser

Live stream i Norge

Bet365 tilbyr også live stream av fotball og andre sportsbegivenheter. Det eneste du trenger å gjøre for å streame live sport er å ha penger på kontoen. Det finnes heller ingen krav om at du må sette spill, slik som hos flere av konkurrentene.

Kvaliteten er meget god og Bet365 streamer mange titusener av begivenheter direkte i løpet av et år.

Liveodds hos Bet365

Muligheten for å spille live på en sportsbegivenhet har blitt et høydepunkt for oddsspillere. For mange holder det ikke å kun se en fotballkamp fra sofaen. Tenk deg å krydre kampen med spill på målscorer, antall cornere, gule/røde kort og mye mer. Selv en kamp som står 7-0 kan fortsatt være spennende, dersom du har live-bettet på andre utfall i kampen.

Tennis er en annen sport der live odds blir større og større. Her kan antall serve-ess eller dobbelfeil være med på å få pulsen til himmels, mens du sitter i sofaen og ser via live-stream.

Odds og betting på mobilen

Selvsagt er verdens største spillselskap også tilgjengelig på brett og mobil. Du får tilgang til hele tilbudet fra betting til bingo.

Alt fungerer som på PC, men utseendet er selvsagt tilpasset mobilskjermen. Det anbefales å laste ned Bet365 sin meget brukervennlige app. Menyene er rett og slett veldig enkle å navigere i.

Kundesupport i Norge

Bet365 sin kundesupport er som det meste annet synonymt med kvalitet. Bookmakeren har millioner av kunder, men som den største aktøren har de også norsk kundesupport. Alternativt har de også en live-chat der du hurtig får svar på din henvendelse.

Konklusjon

Bet365 er som nevnt ikke selskapet som tilbyr flest og best tilbud og kampanjer. Produktet deres er imidlertid av så høy kvalitet, oddsene er såpass gode, at det nesten er umulig å ikke bli fornøyd.

Bet365 består rett og slett av et komplett spillunivers der du aldri går tom for underholdning. Det kreves kontinuerlig hardt arbeid å holde seg på toppen, men en slik posisjon gir de nok ikke fra seg uten kamp. Vi har derfor troen på at Bet365 vil fortsette å være i forkant i utviklingen, slik at de befester sin posisjon som en av verdens ledende bookmakere. Ikke minst noe som vil glede alle oddsspillere.

Få velkomstbonus hos bet365:

offer

Limited time only

bet365

10

/10

Opptil 1000kr i spillkreditter

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn