• Spillestopp:09.01.2020 18:30
  • Odds:3.00
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

vålerengen tar imot stjernen i get ligaen og jeg spiller hjemmeseier med minst 3 mål.
vi har med et hjemmelag som endelig vant sist etter en forferdelig periode, og et bortelag som tapte sist etter en veldig god periode. jeg tror begge lag fortsetter der de slapp i siste kamp, vålerengen vinner og stjernen taper.

vålrengen nr 5 på tabellen med sine 45 poeng, hjemme står de med 8-4 i utfall etter kamper avgjort i ordnær tid

stjernen nr 6 på tabellen med sine 40 poeng, borte står de med 5-8 etter kamper avgjort i ordinær tid.

innbyrdes viser 79-21 favør enga.
siste 11 innbyrdes viser 10-1 til vålerengen, og 8 ganger har de vunnet med 3 mål eller mer, så de har taket på stjernen hjemme. 7 ganger har de i perioden spilt på dagens bane og 5 av disse er vunnet med minst 3

formen viser:
vålerengen stå rmed 1-5 siste 6 og på de 5 tapene så scora de kun 3-tre!!! mål sist borte moty bunnlaget gruner så åpnet det seg, og de vant 8-2

stjernen siste 6 viser 4-2 og etter 4 strake seiere, så tapte de sist 3-4 for frisk som har vært en stor skuffelse denne sesongen.

2 vidt forskjellige formkuver før siste kamp, jeg tror som nevnt over at det fortsetter, ihvertfall for hjemmelaget, og at de holder statsen vedlike og vinner stort.