De to siste løpene i V75 løpet er kvalifiseringsløpene til finalen til Elitloppet. Utrulig vanskelig i år å plukke ut vinneren av elitloppet og ikke minst hvem som vinner de to V75-løpene (dagens dobbel).

Det åpner med Elitkampen som har samlet et knall felt av kaldblodshester fra Sverige, Norge og Finland.

Fantastisk løp fra Solvalla i går og for noen opplegg noen svensker har rundt løpet.

Håper det kommer noen skrellbanditter og er veldig fornøyd med Valiant Dream gikk inn og der hadde jeg den med på to hester på tipsraden. Noen ganger så har man igjen for å følge med på fransk trav.

Sliter med å finne bankern i dagens V75 omgang. Tror det kan bli store penger i V75 spillet for 7 rette.

V75-1

Tethest

Ikke umulig at seiersmaskinen 4 Odd Herakles sitter i tet og leder hele veien rundt, men det blir et knall tøft løp Et herlig kaldblodsløp av ypperste merke. Ser man på seierprosenten for hestene i dette løpet de to siste årene så skal det stå mellom Månprinsen A.M., Lome Brage og Odd Herakles.

Skrellhest

Litt snodig at 7 Roli Eld er så lite betrodd i spillet. Hos ATG er Roli Eld en av de minst betrodde, men kaldblodsekspertene i Sverige og Norge drar frem Roli Eld som en mulig vinner av Elitkampen. Galoppene i de to siste løpene trekker selvfølgelig ned.

V75-2

Tethest
Dontlooseallmoney fra spor 1 er hesten jeg tror sitter i tet i dette sprintløpet for 4-årige hopper. Er ute på karrierens andre sprintløp, vant sitt første på dagens bane.

Skrellhest
Aura S.L er lite betrodd i spillet. Har gjort det meget bra over denne distansen før. Vant på en fin måte nest sist gang, en stor hest og jeg tror hun kan dukke opp i seierskampen i dette løpet. 7 Southwind Queen kun et fjerde valg, rask fra start, vant sist og er en sprinter, må med på tipsraden.

V75-3

Tethest
Osterc fra spor 1 og er rask fra start, sitter mest sannsynligvis i tet på denne sprinten

Skrellhest
En eller mange kryss på tipsraden er vel spørsmålet i dette løpet. Spor 8 er ikke lykkespor med Ecurie D. har vunnet alle sine 9 starter, en start nærmere sitt første tap for hvert løp og det kan komme i dag. Med hester som Osterc, Admiral As, Aramis Bar og Click Bait på startstreken, så skal de bli tøft for Ecurie D. å gå til topps. Ecurie D. er så hardt betrodd i spillet, så det blir en skrellbanditt som vinner uansett hvem løpet så lenge den hardt betrodde Ecurie D. ikke går bort og vinner. Skal Admiral As endelig få et perfekt løp og ikke trafikkproblemer under løpet? En ekstrem hest.

V75-4

Tethest
Mest sannsynligvis sitter favoritten (Hell Bent for Am) i tet i dette løpet for 3-årige hester med 1 000 000 kr til vinneren av løpet.

Skrellhest
Det er en del hester som jeg ikke har tro på i dette løpet skal være først i mål, men Hell Bent for Am er markert på nesten 70% av bongene og her er det bare å finne noen skrellbanditter som stikker av med de fleste V75 bongene i spillet. Varenne sønnen Bolero Gar som er trent av Timo Nurmos og kun markert på 6.7% tror jeg kan være en av dette løpets skrellbanditter. Et løp for Nurmos, som er fornøyd med hesten og gjør noen endringer som han tror løfter hesten ytterlig et hakk fra det siste løpet.

V75-5

Tethest
Kan bli kjøring om teten i dette ungdomsløpet med körsvenner som kusker, men som sagt før de er utrulig dyktige körsvennene i Sverige. EmmyLou (oppkalt etter Harris?) kan fort sitte i tet her fra spor 2.

Skrellhest

Ingen Lufti Kolgjini i dette løpet, men Dante Kolgjini er med bak 3 Arapaho Ghostdance. Tror uansett det kan gå fort de første 500 m og det kan åpne opp for hester bak fra som 12 Anita Roc med Mats Djuse som kusk. Står med to rake seiere. Stod bak i sitt siste løp også og vant løpet, tar ned mange på oppløpet, kun en 4.2% i spillet.

V75-6

Tethest

3 Disco Volante mest sannsynlig at det er tethesten her i det første kvalifiseringsløpene til finalen

Skrellhest

Vivid Wise As hvordan er formen? Earl Simon med kusk Franck Ouvrie (aldri kjørt løp i Sverige) og spor 8. Et utrulig vanskelig løp å finne ut av og for meg blir det bare dumt å fjerne noe hest fra tipsraden

V75-7

Tethest

Elian Web er rask og tar nok teten her. Har vært god i år fra tet.

Skrellhest

5 Cokstile må på tipsraden i dette løpet. Har vært outstanding i sine siste løp. Disse kvalifiseringsløpene til finalen er alltid vanskelig å vurdere, da hele fire hester kommer til finalen og under vei så kan det bli hester som gjør seg bort og da bør man ikke kjøre hesten helt i bunn for å nå finalen. Propulsion er klassehesten i dette løpet og vinner ofte første gang ut etter pause, men nå har det vært en lang pause men Daniel Redén vist fin stallform i går, blir utrulig imponert hvis han går bort og vinner dette løpet og finalen.