• Spillestopp:23.02.2020 16:00
  • Odds:2.48
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Moreirense uten seier på eget gress siden desember, men har adressert utfordringene i forsvaret gjennom å hente et par forsterkninger i januar og samtidig sørget for å holde angrepsvillige lag til kun 1.2 mål imot siste 5. Fikk en ordentlig opptur tredje sist med 1-5 seier borte mot hjemmesterke Gil Vicente som er sterk komparativ form.

Santa Clara vant mot spillets gang forrige helg over Tondela hvor meget viktige Costinha på midtbanen måtte hinke av banen i 2. omgang og allikevel er meldt spilleklar i dag med spørsmålstegn rundt dagsformen. Mens pasningskvaliteten har ligget stabilt rundt 80% droppet den markant utover 2. omgangen og man ble fanget i offside flertallet av overgangsmulighetene. Tondela røk billig hjemme i går og på bortebane har jeg sett nok til å gå imot direkte.