• Spillestopp:27.09.2020 13:00
  • Odds:2.27
  • Innsats:3/10
  • Selskap:NordicBet

Man kan ikke annet enn å forelske seg i Leeds under Bielsa. Laget går i strupen på nær sagt alt av motstand. De tapte 3-4 for Liverpool i åpningen, men satte seg umiddelbart i respekt.

Så ble det 4-3 hjemme mot Fulham sist. Laget ledet 4-1, men det var ikke snakk om å legge seg bakpå og forsvare inn. På 5 min ble det to baklengs og det ble 25 min med unødvendig spenning. Likevel sier det litt om Leeds. De spiller med høy risiko, noe som åpner opp begge veier.

Sheffield United har ikke scoret på sine 2 første kamper og er ikke akkurat målkåte. Sånn sett stusser kanskje mange på spillet, men jeg velger heller å se på det som at det ligger i kortene at scoringen(e) er rett rundt hjørnet. Sånn sett kan Leeds være den perfekte motstanderen å åpne målkontoen mot. Det skal også nevnes at Sheffield United fikk rødt kort allerede etter 12 min sist mot Villa. I tillegg bommet de på straffespark, så det handler litt om marginer også.

Minst 3 mål i en kamp med Leeds involvert virker ikke avskrekkende. Slik de spiller tror jeg også sjansen er god for mål begge veier.