• Spillestopp:24.04.2021 21:30
  • Odds:1.83
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Disse lagene møttes også i forrige kamp. Rett og slett et storoppgjør der begge lag kjemper mot Nets om seieren og top-seed i Eastern Conference.

Bucks vant lett mot 76ers i forrige kamp. 124-117 lyver litt da de ledet med 17 til pause og 21 poeng etter 3rd qtr. De holdt seg 20 foran til langt ut i siste periode, men i garbage time pyntet Philly på resultatet.

Allerede etter 1st qtr ledet Bucks med 40-26. Nettopp de første 12 er normalt deres sterkeste periode i kampene. Jeg ser ingen grunn til å spille noe annerledes her, mye også grunnet at Ben Simmons fortsatt er ute for Philly. Simmons er en av ligaens elite forsvarsspillere og et stort savn for Philly når han er ute.

I tillegg er deres andre superstjerne Embiid listet som usikker til kampen. Skulle han også mangle blir dette stygt for dem. I den anledning har Embiid vært en del skadet, og i denne fasen av sesongen tar lagene få sjanser med sine stjernespillere. Det er tross alt sluttspillet som gjelder, og det nærmer seg med stormskritt nå.

Bucks har ALT å spille for og må vinne igjen for å krype ytterligere innpå på tabellen. Fraværet av Simmons betyr trolig for mye i begge ender av banen for Philly.

Så vidt jeg kan se har ikke Bucks noen skadebekymringer på sine beste spillere nå. Heller ikke Giannis da selvsagt, og dermed blir de klar favoritt til å ta ut Philly nok en gang. De har slått Philly i begge kampene H2H denne sesongen og kan altså ta de 3-0 med seier i kveld.