• Odds:3.20
  • Innsats:1
  • Selskap:Unibet

ON-ligaen.

Satser på ett kortspill i kveldens kamp fra tysk bundesliga, og det er gjestene som kanskje må ty til ufine takter for å stoppe vertene.
En som er litt tøff i duellene er Köln sin K. Ehizibue, hele 5 gule  og ett rødt kort på 16 kamper så langt denne sesongen.

Dagbladet vurderer kampen, har ikke noe relevans til mitt spill på kort i kampen.

Tysk 1. Bundesliga. Det er lov til å tre på seg nisselua nå. For en debut Erling Braut Haaland leverte for Dortmund. Det tyske storlaget havnet under 0-2 like etter hvilen, og slapp også inn 1-3 like etter at de hadde redusert. Da kom Haaland på banen, og det tok ikke mer enn to minutter før han scoret sitt første mål. Augsburg stilte opp den høyeste forsvarsslinja jeg har sett noensinne, og det ble voldsomt mye bakrom. Sancho satte inn 3-3 før Hazard serverte Haaland på blank kasse. 20 minutter etter at nordmannen kom inn satte han også inn 5-3, og fikk hattricket i debuten. Magisk. Syv poeng opp til serieleder Leipzig, og tre poeng opp til Bayern på 2. plass. Siste rapportene sier at Haaland starter her, men vi får se om han er klar for det.

Ganske så mye positivt å skrive om Køln om dagen også. Fra å ligge helt nede i gjørma sammen med Paderborn har de nå tatt store skritt ut av sumpen med fire strake seiere i ligaen. Levert voldsomt bra i desember, og de fikk også en perfekt start på året med seier mot Wolfsburg i en kamp de hadde grei kontroll på. Moro å se at de nyopprykkede lagene kan slå litt fra seg også. Paderborn ser fortapte ut, men både Køln og Union Berlin har gode muligheter til å klare seg nå. Clemens er usikker her, men det er også den eneste spilleren som eventuelt mangler. Forventer ingen endringer på laget som slo Wolfsburg. Står med mange av de samme gjennom disse fire kampene hvor ting har snudd helt rundt, og jeg antar at det fortsetter her.

Dortmund er ikke så voldsomt gode denne sesongen, og Køln er i form. Likevel tror jeg det blir nok en magisk kveld sett med norske øyne foran den gule veggen. Dortmund tar dette.