Hugo Åbergs kjøres på Jägersro i kveld og det er kjempefin tirsdags underholdning på en regntung sommerdag i store deler av Norge, mens i Malmö er det fint vær og det vil være det resten av denne dagen.

Jägersro travbane er en 1000 m bane og med et oppløp på 190 m. Ingen siste indre og startbilen kjører med vinkel på vingen.

V75-1

Tethest

Osterc er tethesten, men med Lufti Kolgjini bak en av de mest spilte hestene i løpet, så må man regne med en luftig første 500 m på denne sprintdistansen. Jeg tror Upset Face sitter i tet etter 500 m og da spørs det bare hvor mye det har kostet for Upset Face, om Lufti har brent av alt kruttet de første 500 m. Løpet er for 4-åringer

Skrellhest
Det åpner seg opp for de andre i feltet og Eric The Eel har vist fin form og bør krysses av for i dette løpet, kun en 8,7% i spillet.

V75-2

Tethest
Det bør være 2 Önsas Prince som sitter i tet her. Önsas Prince er også favoritt i løpet og er en mulig banker eller utgangshest på systemet i dette sprintløpet. Har vunnet fire av seks løp i år. Løpet er for 3-åringer

Skrellhest
På kryssene er det et to hesters oppgjør med 4 Bolero Gar som andrevalg i spillet. Både 2 Önsas Prince og 4 Bolero Gar er krysset på over 30% av bongene.

Tredjevalget i spillet er Philosopher, som vant sitt siste løp, i et lite felt, møtte også da 9 Kilimanjaro som ble nummer to i det løpet. 3 Philosopher tok tet i det siste løpet og skulle 2 Önsas Prince rote seg bort fra start, så er det meget mulig at 3 Philosopher sitter i tet. En 14% i spillet.

V75-3

Tethest
Giordano Soa – Er en startrask og favoritt i spillet, et klart kryss på bongen i dag, en mulig banker MEN….

Skrellhest
Det er et felt med flere hester som er god for klassen og er i from, som andrevalget 2 Eclipse Am.(min favoritt).

Jeg må ha med meg 5 Knowledge som gjord et meget ba løp til andre plass. Kusket av Khilström, havnet litt dårlig på det fra spor fire og Khilström valgt å kjøre frem og ta tet, ledet etter 500 m. Slike åpninger koster. Lå i tet og fikk noen trykk inn i sist sving, svarte opp og var bra nedover oppløpet og måtte til slutt se seg slått av Zante Grif som kom ute i sporene. En 6% i spillet.

6 Rackham må også krysses for i dette løpet, hest i form.

V75-4

Tethest
En meget åpen startside og som vil gi tethesten økt sjanse til å vinne løpet. Det er først fremst 1 Zlatan Kick, 2 Melby Guard og 6 Procalate som kjemper om teten. Jeg tror mest på at 1 Zlatan Kick sitter i tet her.

Skrellhest

Tar Zlatan Kick teten så tror jeg fort at det er vinneren av løpet og jeg kjenner mest for å banke Zlatan Kick i dag. En av skrellene hvis man kalle et andrevalg det, men 9 Zeppelin Kyu Bar er markert på 18% mens 1 Zlatan Knick er markert på 45%.  Zeppelin Kyu Bar er en vinnerhest som har vunnet 9 av sine 15 starter og i tillegg vært på trippelen i 12 av 15 start, vunnet de to siste løpene.

V75-5

Tethest

Veldig spende med prosentene i dette løpet og det er mulig at andrevalget som kun er markert på 15% i spillet tar teten 4 Azimut.

Skrellhest

Jeg synes favoritten 3 Ivory di Quattro er for hardt spilt og gjort til alt for stor favoritt.

5 Ribaude kommer til å være med på tipsraden min i dette løpet., markert på 10% av bongene. Får godkjent for det siste løpet over stayerdistansen hvor det ble en stor del av løpet i dødens. Skoene av nå og jeg tror på et bra løp, en outsider.

V75-6

Tethest

Det er store løpet i dag og hvem tar tet? Ikke så lett, klar Cokstile å forsvare sporet eller blir han overflydd av Tae Kwon Deo, Double Exposure eller Milligan’s School? Mest sannsynlig så blir det en duell mellom Cokstile og Double Exposure om å ta teten, Double Exposure?

Skrellhest
Ble Du Gers tror jeg ikke er ute på sin distanse, Campo Bahahia er strøket, mens Zarenne Fas er strøket inn et spor fra sitt åttende spor, men det hjelper nok ikke. Racing Mange tror jeg også blir for kort i frakken fra sitt spor 6 i dette løpet, men det er dette løpet de har hatt som mål. Resten av feltet tar jeg med på tipsraden.